Sponsor van de week: Jos Boone Timmerwerken

Jos Boone is met zijn bedrijf sponsor van de week.

 1. Kun je eens iets vertellen over je bedrijf en wat je zoal doet?
  Ik ben een kleine aannemer, zonder vast personeel. Heb het hele jaar door een paar mensen voor mij werken. Dat zijn timmermannen, metselaars, stucadoors, loodgieter, elektricien etc. Met deze vrijwel vaste groep vakmensen realiseren wij de meest verschillende werken van het onderhouden van een paar panden van een instelling tot een nieuwbouw woning of verbouw woning voor een particulier. Waarbij kwaliteit en de wensen van de klant voorop staan.
 1. Hoe lang bestaat je bedrijf en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
  Ik ben in 2006 voor mezelf begonnen. De link met Luctor Heinkenszand is gelegd toen onze zoon Ivo in de JO-7 is gestart met voetballen. Zo werd ik uitgenodigd voor een sponsoravond van Luctor Heinkenszand bij Dumaco in s’Gravenpolder. Daar is mij gevraagd om sponsor te worden en dat heb ik gedaan omdat een vereniging zonder vrijwilligers en sponsors niet kan bestaan.
 1. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
  Omdat ik pas sins een jaar of 8 op Heinkenszand woon en sins 2,5 op de club kom vanwege het voetballen van Ivo heb ik nog niet echt een hele duidelijke kijk op de vereniging Luctor Heinkenszand. Wel voel ik me vanaf het begin welkom op de club.
 1. Wat wordt de stand vanmiddag tegen Patrijzen?
  Ook dat is eigelijk beetje lastig te zeggen omdat ik niet echt het amateur voetbal volg, maar kijkend naar de ranglijst zeg ik 3-0 voor Luctor Heinkenszand.
 1. Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
  Wil je meer informatie of weten wat Jos Boone Timmerwerken allemaal doet of voor je kan betekenen, ga dan naar onze website. www.josboonetimmerwerken.nl

De wedstrijdballen voor deze thuiswedstrijd tegen Patrijzen worden gesponsord door Welkoop en Den Dekker Lastechniek