Afgelopen zaterdag heeft J011-2 deelgenomen aan het Internationaal Tornooi KVV Zelzate. Het internationale gedeelte werd dit jaar verzorgd door het Franse Coqueles en Luctor Heinkenszand. Alle ingrediënten voor een geslaagde dag waren aanwezig: een zonnetje, 12 leuke tegenstanders, een goede organisatie, een puike teamsfeer en Vlaamse frieten!

Bij aankomst dachten we daar overigens nog iets anders over. De eerste indruk was immers verschrikkelijk slechte velden en een ‘ietwat’ gedateerde accommodatie. Looks zegt dus toch niet alles, maar wat hebben wij eigenlijk een schitterend complex. De jongens kwamen goed uit de startblokken met een welverdiend gelijkspel tegen de uiteindelijke nummer 3. Allemaal verdedigend een steentje bijdragen en af en toe mooi counteren.

In de volgende wedstrijden bewezen we nog maar eens dat goed aanvallend combinatiespel niet altijd beloond wordt. Echter niet getreurd. Gewoon verder doen en uiteindelijk valt het een keer goed. Na een keeperswissel, i.v.m. een handblessure, werden de coaches nog even op hun plaats gezet. Zitten we er al het hele seizoen gewoon naast: onze keeper is een spits en onze spits een keeper… (zie het filmpje). Na een spannende wedstrijd om plaats 9 en 10 trokken we op penalty’s aan het kortste eind.

Geen probleem. We hebben ontzettend veel plezier gehad. Een 10de plek en de complimenten van de scheidsrechter en organisatie voor onze positieve instelling op en langs het veld. Top jongens en ouders!
Op naar de volgende.