Zonder scheidsrechters geen wedstrijden. En aangezien we elke week nogal wat duels op ons sportpark organiseren, hebben we ook veel scheidsrechters nodig. Lijkt het je ook wel wat om wedstrijden te fluiten? Geef je dan op voor een scheidsrechterscursus.
De KNVB geeft de cursus voor verenigingsscheidsrechter vanaf volgende maand in Kapelle. Luctor Heinkenszand zou er graag een aantal mensen voor willen opgeven. Het gaat om vier lesavonden van drie uur (op de dinsdagen 3 maart, 7 april, 16 mei en 16 juni). Daarnaast fluit een cursist vier wedstrijden onder leiding van een begeleider. In totaal ben je zo’n 24 uur aan cursus- en studiekosten kwijt aan de cursus.
Luctor Heinkenszand wil de cursus voor jou betalen, als je als tegenprestatie belooft dat je volgend seizoen op zaterdagen niet bij andere clubs gaat fluiten als Luctor Heinkenszand op die dag een beroep op je doet.
Heb je interesse, informeer dan of meld je aan bij onze scheidsrechterscoördinator Wouter van den Dries via scheidsrechterscommissielhz@gmail.com of 06 27041799.