Binnenkort gaat het bestuur starten met een vrijwilligerscampagne om meer vrijwilligers te werven. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het inrichten van deze campagne. Daarover krijgen de leden binnenkort meer informatie. Het VoetbalJournaal schreef een blog over het het probleem waar verenigingen anno 2018 mee kampen. Daarnaast geven zij een aantal goede redenen om vrijwilligerswerk voor je vereniging te gaan doen. Lees dit stuk eens rustig door en ga voor jezelf na wat jij zou kunnen bijdragen aan onze vereniging Luctor Heinkenszand!

Onderstaand bericht is aan alle leden via de e-mail verzonden, hierbij nogmaals op de website.


Beste leden,

 

Graag jullie aandacht voor het onderstaande.

 

Op zaterdag 14 april 2018 vind de allereerste Luctor Heinkenszand Rommelmarkt plaats, op deze zaterdag ochtend worden alle spullen verkocht welke we de week daarvoor (dus op zaterdag 7 april 2018) door heel Heinkenszand hebben opgehaald.

 

Wij zijn hiervoor op zoek naar veel vrijwiligers.

 

Op zaterdag 7 april (ophaaldag) Starten we om 9 uur met het ophalen van de spullen door heel Heinkenszand, hiervoor hebben we nodig:

 

1. Auto’s met aanhangers en chauffeurs (mocht je niet kunnen rijden maar wel een aanhanger beschikbaar kunnen stellen dan horen we dat ook graag).
2. Vrijwilligers die helpen de spullen te verzamelen en op te slaan op het voetbalveld

 

Op zaterdag 14 april (verkoopdag), starten we om 6 uur met het klaarzetten van de spullen, om 9 uur start de verkoop, om 10 uur verkoop per opbod en om 12 uur moeten de restanten in de vuilniswagen worden gegooit, hiervoor zijn we op zoek naar:

 

1. Vrijwilligers die helpen met klaarzetten
2. Enthousiaste verkopers
3. Vrijwilligers die helpen met opruimen

 

Wil jij ook graag samen met vele anderen je steentje bijdragen aan de vereniging Luctor Heinkenszand, dan horen wij dat graag.

 

Meld je zo spoedig mogelijk aan via secretaris@luctorheinkenszand.nl

 

Graag tot 7 en 14 april!

 

Groeten de rommelmarktorganisatie,

 

Boudewijn Musters
Melvin Simonse
Ramon Peeters
Danny Jansen
Thijs van Damme