Het jaar 2018 zit er bijna op. Als vereniging hebben wij onze laatste activiteiten gehad. Wij kunnen terugkijken op een succesvol eerste kalenderjaar. De saamhorigheid en kracht waarmee vrijwilligers, leden en sponsors gewerkt hebben aan een stevig fundament voor de toekomst maakt dat wij trots mogen zijn op onze vereniging. Vanaf het begin hebben wij ons motto “meer dan voetbal” waar kunnen maken. Veel sneller als verwacht geven wij breed invulling aan onze sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid. Gezamenlijk hebben wij impact!! Door iedereen is heel hard gewerkt aan het creëren van de voorwaarden om onze ambities waar te gaan maken. Er staat inmiddels een gedegen structuur, gedragen door enorm veel vrijwilligers. De promotie van ons eerste elftal direct in het eerste jaar voelde dan ook als een beloning voor iedereen. Dat bleek ook wel uit de ontlading.

Wij zijn er nog lang niet, hebben nog veel meer ambitie, maar het fundament staat en dat geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst.

De eerste stap is gezet!

Wij danken iedereen die op welke wijze dan ook daaraan een bijdrage heeft geleverd en vertrouwen op ieders zijn of haar steun en inzet in 2019.

Namens bestuur Luctor Heinkenszand fijne feestdagen en een gezond en sportief 2019