De verkoop van loten tijdens de Grote Clubactie heeft dit jaar bijna 4200 euro opgebracht voor onze vereniging. Wat een geweldige opbrengst! Het geld wordt gebruikt voor de aanschaf van onder andere een soccerboarding.

Om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken om loten te verkopen,waren er prijzen voor degene die de meeste loten zou verkopen, en ook voor het team dat het beste zou verkopen. Dit zorgde ervoor dat vooral onder de jeugd flink veel verkocht is.

Omdat jeugdlid Thijs Verbart veruit de meeste loten verkocht heeft (172 in totaal!), mocht hij tijdens de nieuwjaarsreceptie de cheque onthullen met het eindtotaal. Thijs zelf heeft als prijs gekozen voor het uit-tenue van zijn favoriete club Ajax. Zie hiernaast de foto, veel plezier met je tenue Thijs!

Het team van Thijs zal hem ook dankbaar zijn. Want mede door zijn enorme verkoop hebben zij als team de meeste loten verkocht. Dit betekent dat JO11-1 met elkaar een extra teamuitje krijgen. Gefeliciteerd!

Zoals beloofd krijgt ieder lid per verkocht lot een punt. Hiermee kunnen met korting artikelen van Luctor Heinkenszand aangeschaft worden. Over hoe dit werkt hoort u later meer. Voor degenen die nog niet gecheckt hebben of op hun clublot een prijs is gevallen, dat kan via https://lotchecker.clubactie.nl/

We hopen dat er veel mensen in de prijzen gevallen zijn. De club in ieder geval wel! Dank allemaal voor jullie inzet!