We willen meer wedstrijdverslagen op de site! Dat gaven best veel leden van Luctor Heinkenszand eind vorig jaar aan toen we een enquête hielden over onze website. Maar dat kan maar op één manier: als teams zelf zorgen dat die worden ingestuurd!

Meer wedstrijdverslagen online was de grootste wens van de invullers van de vragenlijst, die we eind vorig jaar verstuurden – lees de uitkomsten hier. Een oproep destijds om meer wedstrijdverslagen leverde afgelopen seizoen niet erg veel reacties op. En dus proberen we het, zo aan het begin van het nieuwe seizoen, gewoon nog een keer!

Ben je dus als speler, leider, supporter, vlagger of op welke andere manier dan ook betrokken bij een senioren- of jeugdteam: denk er eens over na of je het leuk vindt ons een verslagje te sturen van een wedstrijd. Dat hoeft helemaal niet lang te zijn, het hoeft ook niet in het beste Nederlands dat er bestaat en je hoeft ook echt niet bang te zijn een keertje een doelpuntenmaker te missen. Een beetje sfeer beschrijven – eventueel met een vette knipoog – is ook prima. Sterker nog: dat levert vaak nog leukere verhalen op. Je mag het ook gerust een keer proberen: we verwachten heus niet meteen elke week een verslag.

Dus gooi het bij je team eens in de groep: wie voelt zich geroepen? Stukjes kunnen gemaild worden naar webredactie@luctorheinkenszand.nl. Wij zorgen dan dat ze online verschijnen, met een link op social media. Een foto erbij maakt het een stuk leuker, dus die is ook erg welkom.

Laat onze mailbak maar vollopen!