Op 4 maart werd bekend dat de gebroeders Esser volgend seizoen deel uitmaken van het vlaggenschip van Luctor Heinkenszand. Achttien jaar na het debuut in de hoofdmacht van Kloetinge keert de voetbaltweeling dus terug in woonplaats Heinkenszand. Waarom deze keuze? Je leest het in dit nieuwsbericht. We beginnen met Jaap Esser!

Jaap stelt zich voor

Ik ben Jaap Esser en nu zo’n 30 jaar woonachtig in Heinkenszand. In Tilburg geboren maar na zes jaar al richting Zeeland verhuisd. Ik woon op een steenworp afstand van het voetbalveld en ben getrouwd met Lineke. Samen hebben wij drie prachtige kinderen, Evy (8), Xem (5) en Rev (1). Evy en Xem voetballen inmiddels ook bij Luctor Heinkenszand en vinden het maar wat leuk dat hun vader nu ook bij Luctor Heinkenszand komt voetballen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als teamleider op een middelbare school voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben op gedrag of leergebied.

Mijn persoonlijke doelstelling is, om na een zware knieblessure, weer helemaal fit te worden. Dit zal helaas nog behoorlijk wat maanden in beslag nemen. Daarnaast hoop ik met mijn ervaring en drive van waarde te kunnen zijn en dit over te kunnen brengen op de jonge maar talentvolle spelersgroep. En hopelijk dit alles natuurlijk in de tweede klasse van het zaterdag voetbal. Ik heb er alle vertrouwen in dat de huidige selectie dit jaar die doelstelling bereikt en wil ze veel succes wensen in het spannende slot van de competitie!

Daan stelt zich voor

‘De cirkel is rond’ Na 24 jaar vv Kloetinge ben ik blij en trots om komend seizoen deel uit te mogen maken van de eerste selectie van Luctor Heinkenszand. Op het park waar het allemaal is begonnen voor mij en een weerzien met veel oude bekenden. De visie van de club en trainer spreken mij erg aan. Daarnaast hoop ik met mijn ervaring wat te kunnen betekenen voor de jonge selectie.

Mijn naam is Daan Esser, ik ben 35 jaar en woonachtig in Kloetinge. Ik woon samen met mijn vriendin Milou en onze twee prachtige kinderen, Céla (2 jaar) en Fez (7 maanden). Ik ben als gymdocent werkzaam op het Ostrea Lyceum in Goes. Waar ik lesgeef aan klas 1 t/m 4 op de afdeling VMBO. Naast bezeten te zijn van het spelletje voetbal vind ik het heerlijk om met mijn gezin op vakantie te gaan, uit eten te gaan met vrienden en af en toe op wintersport te gaan.

Het zou mooi zijn als het Luctor Heinkenszand lukt om het huidige seizoen te promoveren naar de 2e klasse. Een mooi niveau en leuke klasse waar een vereniging als Luctor Heinkenszand thuishoort. Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk ernaar uit om jullie volgend jaar langs het veld en in de kantine te spreken. Tot dan!

 

Welkom!

Wij heten Jaap en Daan van harte welkom bij onze club en hopen dat we veel mooie momenten mogen beleven.