Goed nieuws over ons G-voetbal! Dat we zaterdag voor de tweede keer een clinic houden, dat was al langer bekend. Maar er is meer te melden: we hebben een trainer gevonden die eens in de twee weken trainingen gaat geven! G-voetballers kunnen daardoor ook lid worden van onze club. 

Na het succes van onze eerste clinic voor G-voetballers eind mei (lees hier het verslag) houden we op zaterdag 31 augustus weer zo’n clinic op ons sportpark. Die begint om half tien. De clinic wordt opnieuw gegeven door trainers Sander Ouwerkerk en Niels Luteijn, en met hulp van het G-voetbalteam van Zeelandia Middelburg. Op de eerste clinic kwamen maar liefst dertig voetballers van allerlei leeftijden af. We hopen natuurlijk dat die er allemaal weer zijn, maar zijn ook nog op zoek naar nieuwe spelers. Opgeven voor de clinic kan bij Mariska van Zaltbommel via 06 39892303 of per mail: cultuur@luctorheinkenszand.nl.

En daarna gaan we op eigen kracht verder! Met een eigen trainer, die eens per twee weken met de spelers aan de slag gaat. Als dat een succes blijkt, kunnen we de activiteiten misschien verder uitbreiden. G-voetballers kunnen nu dus ook lid worden van onze club. Over de plannen en de praktische zaken wordt meer verteld tijdens de clinic van 31 augustus. Maar wie al zeker weet dat hij of zij ons wil komen versterken, kan natuurlijk nu al het lidmaatschapsformulier op onze website invullen. Dat vind je hier. Vul bij de opmerkingen even in dat het gaat om G-voetbal.

G-voetbal is voetbal voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Omdat Luctor Heinkenszand het heel belangrijk vindt dat iedereen moet kunnen voetballen, willen we ons ook op deze groep voetballers richten.