Ook het afgelopen jaar heeft een grote groep vrijwilligers de vereniging draaiende gehouden en hard meegeholpen aan het verder bouwen aan de club waar we zo trots op zijn.

Ondanks de beperkingen die zich hebben voorgedaan en nog steeds voordoen is nagenoeg iedereen de vereniging trouw gebleven. Verder zijn er gelukkig nog nieuwe vrijwilligers bijgekomen.  Zonder jullie is het simpelweg onmogelijk om alles te realiseren. Enorme dank daarvoor. Wij realiseren ons dat juist in deze tijd, waar sociale aspecten zijn weggevallen, het uitvoeren van vrijwilligerswerkzaamheden meer als een belasting kunnen worden gezien. Juist het met elkaar samenzijn maakt vaak dat iemand zich wil inzetten. Een bijdrage leveren voelt goed als je het samen kan  doen. Helaas is dat nu vaak lastiger gebleken. Ook voor trainers en leiders gaat het nu vaak niet verder dan het geven van (aangepaste) trainingen. Het geleerde in de praktijk brengen gaat nu niet. Voor een trainer erg jammer en minder motiverend. Vandaar een groot compliment hoe jullie toch bezig zijn geweest en nog bezig zijn!

Laten we hopen dat het niet lang meer duurt en dat we elkaar weer kunnen treffen. Maar het feit dat wij als vereniging er nog goed voorstaan, dat de jeugd vol doorgaat, dat er elke dag aan de accommodatie wordt gewerkt en dat vele commissies zo actief mogelijk blijven vervult ons wel met trots en grote waardering.  

Als kleine blijk van die waardering hebben wij ook dit jaar weer samen met Klompenmakerij Traas een paar leuke presentjes voor jullie klaarstaan. Je hebt maar liefst keuze uit zeven presentjes. Welke zeven dit zijn, zien jullie in onderstaand pdf-document. Graag uiterlijk 1 januari 2021 doorgeven of jullie hiervan gebruik willen maken en welke keuze jullie maken. Dit kunnen jullie  doorgeven via de mail aan vrijwilligers@luctorheinkenszand.nl. De presentjes kunnen jullie na de lockdown, vooralsnog 18 januari, afhalen in de winkel van Klompenmakerij Traas. Zie www.klompen.com. Wij realiseren ons dat dit nog even duurt, maar willen hierdoor ook Jaap en Joke ondersteunen in een voor hun lastige tijd en uiteraard danken wij hen voor hun medewerking. Nogmaals iedereen enorm bedankt voor jullie inzet en hopelijk tot snel!

Het bestuur
december 2020

Keuzemogelijkheden vrijwilligers (pdf)

 

Ook Frank de Boer bedankt de vrijwilligers van Luctor Heinkenszand!