Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen DWO-15 2 op het programma om ons favoriete tijdstip, 12;30 uur.

Zonder Dennis Goud en onze vaste zuupporter Poit, die samen Mexico onveilig aan het maken zijn en ongetwijfeld wat onuitwisbare herinneringen hebben achter gelaten bij de mensen die daar op hun pad zijn gekomen.

Opstelling:

Ronald van ’t Hul

Maarten de Vrie                             Hanny                                  Kloet                                    Stefan de B.

JL16                                              Osse      ©                           Ermo                                    Emiel

Si                                 Bek

Wissels:
Kok
Jesse Braamse
Jesse Wijnschenk
Roel Janse
Rene

Met een 16 koppige selectie zijn we ondertussen begonnen aan de warming-up.
Deze bleek al zo zwaar dat Kok de strijd al voor het eerste fluitsignaal moest staken.

Na een rommelig begin van beide kanten, kwamen wij op voorsprong door een mooie steekbal van Osse op Si, die vervolgens beheerst binnen schoof in de verre hoek, 0-1!

Halverwege de tweede helft werd de voorsprong verdubbeld na een prachtige uitvoering van een ingestudeerde corner. Osse neemt de hoekschop kort op Ermo, die vervolgens een afgemeten voorzet geeft richting de tweede paal waar Emiel (huurling JO19) boven alles en iedereen uit springt en de bal mooi binnen kopt! 0-2!

Het blijft verder rommelig en er is veel balverlies waardoor ook DWO een aantal kansen krijgt, echter weten zij amper gevaar te stichten. Er was nog wel een discutabel moment met Si die in de zestien van de tegenstander naar de grond werd getrokken maar helaas geen pingel volgens de scheids.

Op slag van rust is er ook nog een gevaarlijk moment in ons zestienmetergebied, waar Stefan de B. aan de noodrem moest trekken. Harde bloktackle op de bal met een stevige botsing tot gevolg waardoor Stefan de B. het toneel moest verlaten met een blessure, hij werd vervangen door Roel.

Na de rust bleven er 3 man achter in de kleedkamer (JL16., Hans en Bek) en was het gemis van Stefan de B. duidelijk zichtbaar in het veld, de organisatie was even volledig zoek. DWO kwam na een snelle aanval dan ook direct met de aansluitingstreffer, 1-2! Het leek er daarna op dat DWO ook de gelijkmaker zou scoren na wat hachelijke momenten achterin maar gelukkig bleef dat uit.

Zelf kregen we ook de ene na de andere kans, vaak door een verkeerde inschatting of een mispeer bij DWO achterin. Si kwam meermaals in scoringspositie in de zestien maar hij wist het net niet meer te vinden en ook zijn medespelers niet. Ook Jesse Braamse wist 2 opgelegde kansen niet te verzilveren onder toeziend oog van vader Allan die in een strakke maillot naar Driewegen was komen fietsen.

JL16  werd tegen het einde van de wedstrijd nog even terug ingebracht om te 3 punten over de streep te trekken en Rene besloot de wedstrijd vol te maken als vlagger omdat hij het goed kon vinden met de plaatselijke scheidsrechter.

Door wat VAR momenten en 10 wissels kregen we nog 5 minuten blessuretijd, echter was dit niet meer voldoende voor DWO om de gelijkmaker te forceren. Eindstand 1-2!

Na de wedstrijd snel douchen, een klein biertje en op naar ‘s Heerenhoek waar ons vlaggenschip de derby speelde tegen de Patrijzen. Helaas zonder positieve uitslag..

Bron: Dennis Kok

A,s, Dinsdag 15 november 2022 om 19.30 uur speelt LHZ 4 de winhaalwedstrijd tegen de koploper Zeelandia Middeburg 4 op Sportpark Veerse Poort. U bent alle van harte welkom!