Armando Langebeke is onze contactpersoon bij Dumaco.

1. Vanaf wanneer is Dumaco sponsor van Luctor Heinkenszand?
Vanaf het seizoen 2021/2022 sponsoren wij Luctor Heinkenszand. Eigenlijk vanaf het moment dat ik directeur geworden ben van Dumaco ’s-Gravenpolder.

2. Kun je eens iets vertellen over Dumaco en wat je zoal doet?
Dumaco is de grootste plaatbewerker van de BENELUX. Met een kleine 700 medewerkers en ruim 230 machines verdeeld over 7 productielocaties in Nederland realiseren we samen op jaarbasis een omzet van +140€m. Met behulp van lasersnijtechnologie worden in ’s-Gravenpolder onderdelen gesneden uit het metalen platen, kokers en buizen. Deze worden vervolgens machinaal nabewerkt voordat ze naar de klanten worden verstuurd. Wij leveren o.a. aan andere LHZ-sponsoren zoals Kraker Trailers en VSS Machinebouw die vervolgens prachtige machines maken waarin de bij Dumaco geproduceerde onderdelen verwerkt wordt.

3. Hoe lang bestaat Dumaco en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
Dumaco bestaat sinds 2018 en de vestiging in ’s-Gravenpolder is voortgekomen uit de bedrijven ITM en TLC die respectievelijk in 1998 en 2013 zijn opgericht. Ik heb zelf jarenlang in het 1e elftal van SV Heinkenszand gespeeld en ben nu trainer van JO08 waarin onze dochter Yara voetbalt. Ook een aantal andere collega’s zijn lid van de vereniging.

4. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
Sinds de fusie is er veel ten goede veranderd en geprofessionaliseerd een voorbeeld voor anderen. Er is echter nog veel werk aan de winkel om de ambities als regionale voetbalmagneet waar te maken.

5. Wat verwacht je van sponsoring van Luctor Heinkenszand?
Een kleine bijdrage aan de naamsbekendheid van ons bedrijf. Een pareltje in de zak van Zuid-Beveland waar het bovendien heel leuk is om te werken.

6. Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
Ik hoop vurig op een promotie van het 1e eltfal en wens de selectie hierbij alle geluk en succes toe!
Voor de rest wens ik namens Dumaco iedereen alle gezondheid en een leuk voetbalseizoen toe.

Wil je meer informatie of weten wat Dumaco allemaal doet of voor je kan betekenen, ga dan naar https://www.dumaco.com/