Sponsor van de week: Drukkerij Driedijk. Eigenaar Querien Driedijk is onze contactpersoon.

1. Vanaf wanneer is de Drukkerij Driedijk sponsor van Luctor Heinkenszand?
Vanaf 1982 sponsoren we Luctor.

2. Kun je eens iets vertellen over de Drukkerij Driedijk en wat je zoal doet?
Ons bedrijf (bestaat sinds 1971) ontwerpt en drukt alles wat als basis papier heeft, dus bijvoorbeeld magazines, flyers, folders, deurhangers, stickers, menukaarten enz. Daarnaast ontwerpen we ook websites, campagnes, logo’s, social media advertenties. Ik vergeet nog veel te benoemen, dit zijn slechts voorbeelden.

3. Wat inspireerde je om juist Luctor Heinkenszand te sponsoren?
De band met de club van jongs af aan.

4. Zijn er bijzondere herinneringen aan Luctor Heinkenszand ?
Goh ja, vele. Vooral niet voor de hand liggende. Als klein ventje mocht ik af en toe gaan kijken van m’n ouders naar het eerste van Luctor, toen het nog in de zondagafdeling speelde. Ik was bijvoorbeeld volledig geobsedeerd door de dropkickuittrap van doelman Ad van Leeuwen. Dan ging ik dat stiekem nadoen op het veldje bij de Stenge. Daarnaast had je vroeger (begin jaren 80) een klein zanderig trainingsveldje met daarop aan één kant een heel groot wit houten doel. Was wel anderhalf keer te groot. Je kreeg er wel vertrouwen van, de kans dat je daar een doelpunt maakte, was dus ook anderhalf keer zo groot 😉

Verder de kampioenswedstrijd van Luctor tegen RSV Ruchpen, met een goal van Carlos de Jonge vlak voor tijd. In de tijd dat we Carlos als jeugdtrainer hadden, wilden we allemaal met hem mijrijden in zijn grijze Ford Capri. Die auto had een hoog James Bond gehalte. Ook een aantal jeugdtrainers/clubmensen/medespelers die er qua karakter en persoonlijkheid uitsprongen voor mij: Bert Bal, Theo v.d. Swaluw, Marco Utermark, Mia Remijn en Piet Janse.

5. Hoe heeft de sponsoring van Luctor Heinkenszand een impact gehad op jou of het bedrijf, zowel zakelijk als persoonlijk?
Vooral het clubblad, het zakelijke wat gecombineerd werd met het sociale aspect, bijvoorbeeld samen het clubblad in elkaar plakken bij Piet Vermeulen thuis.

6. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
Een vereniging met sportieve ambities waarbij de dorpsgezelligheidscultuur nog intact is.

7. Wat wordt de stand vanmiddag tegen FC Axel? Ik hou het op 3-1

8. Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
Voor meer informatie, neem eens een kijkje op onze website https://burodriedijk.nl/

De sponsors van de wedstrijdbal zijn Tapperij ’s Landswelvaren en MD Autotechniek