Dit keer is Draftec sponsor van de week.
Draftec ontwikkelt en levert veel klant specifieke machines voor de aanleg van windmolenparken op zee.

Het Middelburgse bedrijf is in het afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming, actief in de offshore & maritieme industrie, heavy lifting en andere zware industrieën op zee en in de havengebieden.

Het bedrijf van Martijn Boone en Martijn Holtkamp ontwerpt, bouwt en installeert de uitrusting om onder andere de kabels voor windmolens op zee te kunnen leggen en de fundaties te kunnen plaatsen. Draftec heeft voor klanten als Boskalis, DEME en Van Oord essentiële machines aan dek van hun schepen ontwikkeld en gebouwd. Ook andere grote internationale concerns in de offshore wind energiemarkt doen continu een beroep op de diensten van Draftec.

Bij Draftec werkt een jong en dynamisch team van 30 engineers uit de regio dat houdt van een uitdaging. Door de directe en nuchtere aanpak en het communicatiebeleid zowel binnen het bedrijf als met klanten en leveranciers, kunnen ze met grote flexibiliteit reageren op de vragen uit de hele wereld.

Martijn Boone heeft raakvlak met Luctor Heinkenszand, de voetbal en de vereniging.
Hij is zelf trainer van de Mo11-1 van LHZ, zijn dochters voetballen en ook doet hij zelf zo nu en dan een potje mee bij het 4e en de zaterdag 35+.
Uiteraard staat hij ook graag  als publiek langs de lijn bij de wedstrijden van het eerste of is hij te vinden in de kantine.

De sponsors van de wedstrijdbal zijn Ko en Marco van Maldegem