Na drie seizoenen stopt onze leider van het eerste elftal, William Hoondert, ermee. Dat vinden we erg jammer, want hij deed het meer dan voortreffelijk. Als club willen we William enorm bedanken voor zijn bijdrage om van ons vlaggenschip een echt visitekaartje te maken. Als iemand gaat, moet je op zoek naar een vervanger. Wij zijn erg blij dat het ons gelukt is om een prima vervanger voor William te vinden en we zijn er van overtuigd dat hij het minstens zo goed zal gaan doen. Onze nieuwe leider, Dennis Cowlishaw, stelt zichzelf kort aan ons voor:

Ik ben Dennis Cowlishaw, 33 jaar en woon in Nisse. In het dagelijks leven ben in teamleider en praktijkopleider in de beveiligingswereld.

Op mijn zesde ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met SV Heinkenszand. Hier heb ik alle jeugdelftallen doorlopen als keeper en later als verdedigende middenvelder. De laatste jaren ben ik vooral actief geweest als leider van LHZ 4, met als absolute hoogtepunt het winnen van het bekertoernooi in de reserveklasse. De eerste bekerprijs in de kast van Luctor Heinkenszand!

Ik voel me vereerd om als leider bij het eerste elftal aan de slag te gaan en het stokje van William over te nemen.