Het voetbalseizoen loopt op zijn einde. Dat betekent even terugkijken op wat is geweest en alvast eens vooruitblikken op wat komen gaat. Daarna lonkt de vakantie om de batterij weer op te laden voor het nieuwe voetbalseizoen. Het succesvolle trio trainers/begeleiders Mario Kalisvaart, Bernard en Willeke Prevost blikt terug…

Dit seizoen was ons doel: Meer voetbal in de ploeg brengen (samenspelen) en kampioen worden 😉

Dit doel hebben we wel bereikt, omdat we met goed voetbal ongeslagen kampioen zijn geworden.

Onze grootste uitdaging was: Zorgen dat de meiden een goede instelling hadden voor een op papier mindere tegenstander, en het goed inspelen van een bal naar elkaar toe i.p.v. de bal blind naar voren schieten.

De leukste pot speelden we uit tegen Dauwendaele, omdat dit een van de sterkere teams was uit de competitie en wij hier met goed voetbal en veel inzet 0 – 6 wonnen. Dauwendaele heeft geen kans gehad.

De leukste bijnaam in van ons team…De Groene Leeuwinnen.

Het grootste onontdekte talent is Thirza.

Aan het begin van dit seizoen dachten we op de eerste plaats in de poule te eindigen. Uiteindelijk werd dit ook de eerste plaats. Dat komt doordat het een talentvol, goed en gezellig team is dat alles voor het voetval over heeft. Zet daar fanatieke trainers en leidster bij en je hebt de perfecte combinatie!

Volgend seizoen maken wij geen onderdeel meer uit van de MO13.

Een wens van ons team is dat er ook volgend jaar serieus met de meiden om wordt gegaan, en dat ze blijven doorgroeien naar een hoger niveau. De MO13 is de laatste twee seizoenen ongeslagen kampioen geworden, dus hier zit de uitdaging in ;).