Het voetbalseizoen loopt op zijn einde. Dat betekent even terugkijken op wat is geweest en alvast eens vooruitblikken op wat komen gaat. Daarna lonkt de vakantie om de batterij weer op te laden voor het nieuwe voetbalseizoen.. Bas van Driessche, leider van het team vindt dat er veel plezier is gemaakt en veel is geleerd over het spelletje. Dat was ook het doel.

Dit doel hebben we absoluut bereikt. Na ongeslagen kampioen te zijn geworden in de vierde klasse voor de winterstop (en daarmee de allereerste kampioen van Luctor Heinkenszand na de fusie) na de winterstop in de derde klasse gespeeld. Dit was een stuk pittiger voor de mannen, waardoor ze hebben geleerd dat vooral inzet op het veld een aandachtspuntje is. Alle spelers hebben stuk voor stuk grote stappen gezet op het gebied van techniek en balcontrole.   

Onze grootste uitdaging was: De eerste helft!!! Bijna alle wedstrijden hebben we weggegeven in de eerste 20 minuten. Erg jammer, want in de tweede helft hebben we vaak laten zien, dat wanneer iedereen wakker is, we gewoon erg leuk kunnen voetballen en zelfs vaak een stuk verder zijn op gebied van positiespel en combineren.

De leukste pot speelden we waarschijnlijk tegen GPC, omdat we hier met rust alweer met 7-2 achter stonden, maar uiteindelijk met 9-12 hebben verloren. Leuk voetbal tegen een sterke tegenstander met hele mooie uitgespeelde doelpunten van onze kant.

De leukste bijnaam in ons team is:  Luis “THE VOICE” Da Silva

Het grootste onontdekte talent is Jordy Hout, die na een blessure van Bas de trainingen op maandag heeft overgenomen.

Aan het begin van dit seizoen dachten we na vorig seizoen en het vertrek van Bram, Boaz, Raf en Keano  het erg moeilijk te gaan krijgen, omdat we vorig jaar bijna alles hadden verloren. We hoopten dus eigenlijk alleen maar dat we niet al te veel zouden verliezen, maar uiteindelijk werden we ongeslagen kampioen!  

Volgend seizoen willen we vooral weer veel leren en plezier maken en natuurlijk proberen of we ook in de eerste helft van een wedstrijd ons beste voetbal kunnen laten zien.

Een wens van ons team is nog om grotere shirts te krijgen, want de grotere jongens hebben nu het hele seizoen in naveltruitjes gespeeld.