Op deze zaterdagmiddag mocht er worden afgereisd naar Zoutelande voor het treffen met de kampioen van de 5e klasse seizoen 2017-2018.
De ploeg uit Zoutelande staat op de voorlaatste plaats, een mooie gelegenheid om de nederlaag van vorige week weg te spoelen.
Met een nagenoeg complete selectie werd er afgereisd richting Zoutelande, helaas was Mike ziek van de Brexit en moest verstek laten gaan op de wedstrijd dag. Ibie mocht zijn kunsten bij het 5e tonen, aangezien wij ruim in de spitsen zaten deze middag.

Tijdens het omkleden, wederom de opstelling en wijze woorden van coach Sjaak… we gaan Meeuwen schieten vandaag en het is koud!
Met deze woorden begon de selectie de warming-up. Om 14.30 uur werd er aangevangen door de scheidsrechter, die het voor de wedstrijd al goed kon vinden met Sjaak, zeker met de opmerking begin maar scheids, dan kunnen we eerder aan het bier, kon de leidsman wel waarderen.

De volgende spelers mochten starten:

       Bas
Stefan de B. – Hanny© –Jeroen- Wiebe
Ed- Alex –Bek -Nouse
Der Bomber –Luca

Wissels: Aad, Goud, John

Deze middag weer goed nieuws uit de ziekenboeg, Aad mocht weer zijn opwachting maken, na lang blessureleed.

Het was duidelijk dat LH de misstap van vorige week snel wilde vergeten en het ging snel opzoek naar de voorsprong. Dit duurde dan ook niet lang en na circa 5 minuten lag de bal al in het netje voor de GEIT Luca.
LH had het betere van het spel en ging op zoek naar de 2e treffer. Na een goede voorzet van Nouse, kwam de bal op het hoofd van der Bomber, die de bal in de verre hoek kon verwerken.
Na een goed kwartier spelen was het al 0-3, na een schitterende lange bal van Jeroen, die Bek vond. Bek passeerde de doelman, maar de bal leek voor de doelmond nog gepareerd te kunnen worden door de laatste van de Meeuwen, waardoor Der Bomber toch maar voor de zekerheid het laatste tikje gaf.
De Meeuwen zocht nog wel de aanval, maar kon  niet echt voor gevaar zorgen in de 16 van LH.
Voor rust kon het vliegtuig uit de hangar gehaald worden, waar Wiebe de 0-4 kon noteren en vliegend over het veld zijn doelpunt vierde.
Met een comfortabele voorsprong werd de thee opgezocht.

Aanvoerder Hanny pakte zijn rust en ook Nouse vond het tijd voor een warme douche en een sjekkie.
Goud en John mochten aantreden op het toneel voor de tweede helft.

LH begon de 2e helft niet goed, De Meeuwen zocht de aanval, maar kon gelukkig het doel niet vinden.
Aan de andere kant was er een aanval van LH zijde, waar Goud een schot loste en een Stefan de Bartje had…het schot eindigde in een ingooi.
Overigens blijkt Semedo van Fortuna Sittard een supporter van LH4, want deze deed het op identieke wijze s` avonds tegen Heracles.
Na goed doorgaan van Tagliafico Wiebe, die de bal panklaar legde op de rechter van Bek, die de bal schitterend in de beneden hoek volleerde, kon de 0-5 genoteerd worden.
Ook bij de 0-6 was de man of the match Wiebe wederom betrokken, toen hij zijn 2e treffer van de middag mocht noteren.
Even leek Bas deze middag toch niet zijn clean-sheet te behouden, maar kon toch in de laatste minuut met zijn vingertoppen de bal over de lat tikken en de 0 houden.

De offday van vorige week weggespoeld en met nog 2 punten achterstand, de druk weer opgevoerd op koploper VC Vlissingen.
Aankomend weekend mag LH4 aantreden tegen de nummer 9 van de competitie ST Oostkapelle/Domburg 4.
Om 14.30 uur bent uw weer van harte welkom voor de laatste thuiswedstrijd van 2018.