Beste leden van Luctor Heinkenszand,

Het nieuwe seizoen is weer begonnen. Dit betekent naast natuurlijk veel voetbalplezier bij onze nieuwe vereniging dat Luctor Heinkenszand ook de contributie bij de leden zal gaan innen.

Voor de inning van de contributie werken we samen met ClubCollect. ClubCollect zal rond 22 september a.s. namens de club naar ieder clublid een e-mail, SMS of brief verzenden met het verzoek om de contributie te voldoen. In deze berichten is een link opgenomen. Via deze link kunt u de betaling per automatische incasso of via iDEAL voldoen.

Indien de club nog niet beschikt over uw juiste telefoonnummer en/of e-mailadres zult u binnenkort een brief ontvangen met een inlogcode voor een beveiligde webpagina waar u deze gegevens kunt invullen. U kunt de juiste gegevens uiteraard ook persoonlijk doorgeven aan onze penningmeester of secretaris. Ook voor overige vragen over het innen van de contributie kun je bij hen terecht.

Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kunt u vinden op www.clubcollect.com

Graag willen wij benadrukken dat als u uw lidmaatschap in de toekomst wilt beëindigen u dit, zoals in de statuten staat vermeld, voor 15 mei aan ons door dient te geven. Bij een afmelding na 15 mei dient Luctor Heinkenszand uw bijdrage aan de KNVB te betalen. Daarnaast zorgen te late afmeldingen voor problemen bij de indelingen van spelers in het toekomstige seizoen. Om deze reden dient u indien u zich te laat bij ons afmeld de kosten van de contributie van het volgende jaar te voldoen.

De contributiebedragen voor het seizoen 2018-2019 zijn:

Senior-lid € 150,-
JO19 € 110,-
JO17 € 105,-
JO15 € 100,-
JO13 € 95,-
JO11 € 90,-
JO-9 € 90,-
JO-7 € 90,-
Niet-spelend lid € 30,-