Colijnsplaatse Boys 2 – Luctor Heinkenszand 4

In het voor het 4e  oorspronkelijk vrije weekend, dan toch nog een ingelaste wedstrijd, waar de wedstrijd eerder in “goed overleg” tussen beide verenigingen nader was bepaald op 13 november.

Deze verplaatsing bracht een complete chaos met zich mee in de voetbalapp van de knvb, aangezien deze de gegevens automatisch overneemt van de oorspronkelijke datum.
Terwijl der Bomber de manschappen inventariseerde op donderdagochtend, bleken er toch een aantal spelers “gewoon” aanwezig te zijn, maar niet doorwaren gekomen in de app.

Ook materiaalman/keeper Brand bleek volledig te zijn hersteld van de schouder uit de kom tijdens de tolpoort, of zoals in de wandelgangen de geruchten gaan via de bestelpaal van de MacDonalds.
Enfin, Der Bomber had vorige week al een echte keeper vastgelegd.
Niets bleek minder waar, toen opeens ex-keeper van het 4e Bas genoemd werd als “echte” keeper.
Elk geval bedankt Bas, dat je ons uit de brand helpt!

Om 12.30 uur was het verzamelen op het sportpark. Met de nieuwe maatregelen eerst nog even de QR check alvorens het terrein op te kunnen.
Na controle kreeg je wel een all-in bandje, dus dat was weer meegenomen voor de 3e helft.

Terwijl de manschappen van coach West stonden te wachten op Roel, broer van Guust, toch maar even een telefoontje wagen waar hij bleef. Roel was al present in Colijn, dus ook de Luctor Heinkenszand 4 colonne kon afreizen richting Colijnsplaat (Onder politie begeleiding en Beveiliger Brand).

Gearriveerd in Colijnsplaat, kregen we wederom ook nu een (geel) all-in bandje van de thuisvereniging.
Als dit heel het seizoen zo doorgaat, zitten de armen wel helemaal volgeplakt…

Snel omkleden en de warming-up aanvangen.
Met nog 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd, nog geen teken van Jeroen S. te bekennen.
Wederom maar weer eens een telefoontje plegen door coach West of Jeroen al onderweg was.

De coach kreeg goed en slecht nieuws te horen…het goede nieuws was dat hij inderdaad onderweg was, maar het slechte nieuws was dat hij op Schiphol stond om te vertrekken richting de zon.
Wederom een streep door de basisopstelling en kon de coach weer naar de tekentafel.

Ook deze wedstrijd had Wiebe problemen met z`n shirt, aangezien deze nog in de kleedkamer lag.
Met een sprint spoedde hij zich naar de kleedkamer.
Ook Ed was nog niet helemaal wakker, aangezien hij dacht dat hij rechtshalf stond, maar door ploeggenoot Wiebe er op werd gewezen dat hij toch echt linkshalf stond.

Kortom, na een hectische voorbereiding voor bereiding floot de scheidsrechter van dienst om 13.30 uur af.

De Galácticos die deze middag de 3 punten moeten bezorgen:

Bas “nooit de 0”

Stefan de B.               Hannie©      Lexie                  Hans.

Wiebe                        Jeroen V.      Mike                  Ed

JL16             Nouse

Wissels:  Der Bomber, Gold, Roel

In een aftastende fase van de wedstrijd, was het LHZ4 dat de lichte overhand had in de wedstrijd.

Wiebe werd veelvuldig diep gestuurd, wat resulteerde in een aantal goede voorzetten voor het doel van Colijn.

Helaas resulteerden dit nog niet in doelpunten. Colijnsplaat hanteerde met regelmaat de lange bal, die mede door het laaghangend zonnetje voor de nodige problemen zorgde. Een aantal keren leek de defensie geklopt, maar stond Bas alert te keepen om de bal te onderscheppen.

Op slag van rust kreeg JL16 een grote kans om zijn aandeel voor de gouden schoen te vergroten, echter ging de bal over het doel en vangnet en mocht er wederom met een bloedeloze 0-0 de kleedkamers opgezocht worden.

Na de thee en de nodige wissels, werd de wedstrijd weer hervat door de scheidsrechter.

Na een uur gelijkwaardig te zijn, was het Colijn dat toch het heft in handen nam en de thuisploeg op een 1-0 kon brengen. Bas kon in eerste instantie de bal nog pareren, maar op de mee op gekomen speler van Colijn had hij geen antwoord.

LHZ4 liet het er niet bij zitten en zocht meten de gelijkmaker. Deze volgde al vrij snel, door een goed bekeken, geplaatst schot van Jeroen V. 1-1.

Inmiddels zag coach West al 3 spelers geblesseerd uitvallen en niet de minste spelers die het toneel moesten verlaten. Wiebe, Lex en Mike konden helaas niet verder en zodoende moesten de oude mannen Hans en Nouse, alsmede Stefan de B. noodgedwongen terug het veld in.

Al vrij snel na de gelijkmaker was het Colijnsplaatse Boys dat op voorsprong kwam, via een blok kwam de bal bij Bas, die de bal niet kon klemmen en wederom geklopt werd op de doellijn door een speler van Colijnsplaat.
Randje buitenspel, maar helaas geen VAR aanwezig op het sportpark van Colijnsplaat, waar overigens de scheidrechter een prima wedstrijd floot.

2-1 voor de thuisploeg. Na een goede combinatie van de herenigde tandem op de linkerflank Gold-Stefan de B. kwam nog een gevaarlijke voorzet van de B., ook deze uitstekende aanval mocht helaas niet beloond worden met een doelpunt.

Bij beide ploegen sloop de vermoeidheid erin, ook Colijnsplaatse Boys had de nodige blessures en wissels al toegepast en was het snikken naar het eindsignaal.

Bij een corner kwam de laatste man van Colijn mee naar voren en als een stormram, vloog deze a la Ronaldo boven alles en iedereen uit en kreeg hij de bal gelukkig op z`n kont/heup en was Bas wederom geklopt.
Het slotoffensief van LHZ4 resulteerde helaas niet in een aansluitingstreffer, zodoende LHZ4 weer moest berusten in een nederlaag.
Maar zoals Nouse al zei, “thuis pakken we ze wel!”.

Komend weekend mag het 4e genieten van een weekje welverdiende rust en de sinterklaasoptocht en kan het zich gaan richten op Goesje 3… (inmiddels Goes 2).

 (welke kelderklasse momenten gaat Coach West volgende wedstrijd weer meemaken??

Dit vriendenteam, wat ook bekend staat om het zelf georganiseerde Goesje 3 toernooi, met o.a. bekende namen als Amar, Trung Tran, Leuke Lars, Rosanno Acton, Maarten Griep en Ronald van Ooijen (ex- Padova) zal partij bieden op 27 november om 14.30 uur op Sportpark Heinkenszand.

Qua leeftijd zijn de tegenstanders in elk geval aan elkaar gewaagd!

Om 14.30 uur zal er afgetrapt worden, helaas zonder publiek.

Topscoorders:
Bek 3 x
Osse 3 x
Jeroen V. 2x
Der Bomber 2 x
JL16 2x
Nouse 1x