Ook dit jaar organiseert de PZC weer de clubheld van het jaar verkiezing. Als club hebben wij Patrick Kaat naar voren gedragen als clubheld van Luctor Heinkenszand. Stemmen kan vanaf 6 november via deze link. Bij winst ontvangt Luctor Heinkenszand €10.000,-.

Als club zijn wij trots op onze vrijwilligers. Er zijn genoeg vrijwilligers binnen onze club die in aanmerking komen voor een nominatie. Het maakt uiteindelijk niet uit wie het is, want het clubbelang staat voorop. Dit jaar is er gekozen voor de nominatie van Patrick Kaat. Patrick staat dag en nacht klaar voor onze club. Een club waar hij trots op is. Hij verdient onze en jullie stem! Wat zou het daarnaast mooi zijn als Luctor Heinkenszand een bedrag van 10.000 euro zou kunnen winnen!

Patrick is een man van en voor de club. Hij is meestal te vinden op het sportpark om van alles te regelen. Hij zorgt voor het materiaal, de kleding, de velden en helpt bij kantinezaken. Daarnaast is Patrick assistent scheidsrechter bij het tweede elftal en zorgt hij met zijn team voor de organisatie op zaterdag. En als je iets wil weten over Luctor Heinkenszand, vraag het Kaatmeneer. Hij is de longen van onze club, want hij ademt Luctor Heinkenszand!
Stem daarom allemaal op Patrick Kaat en zorg dat hij de clubheld van het jaar wordt! Stemmen kan via de volgende link:
https://pzc.clubheldvanhetjaar.nl/patrick-kaat
Iedereen mag zijn of haar stem uitbrengen, leeftijd speelt geen rol.
Vraag aan familie, vrienden, collega’s of zij ook willen stemmen. We hopen dat Patrick Kaat zo de waardering krijgt die hij verdient, met als mooie bonus €10.000,- voor onze mooie club!
Luctor Heinkenszand is meer dan voetbal.