Waar zouden we zijn zonder onze vele vrijwilligers? Simpel: nergens. Ons bestuur heeft weer een leuke actie opgezet en laat dit aan onze vrijwilligers weten:

Zonder vrijwilligers geen vereniging en zonder vrijwilligers dus geen Luctor Heinkenszand. Als bestuur zijn wij al onze vrijwilligers dankbaar voor alles wat zij elke dag weer doen voor onze club. Als blijk van waardering hebben we ook dit jaar weer een actie opgezet om onze vrijwilligers blij te maken met een kleine attentie, en hen zo te bedanken voor hun inzet.

Voor al onze vrijwilligers wordt weer een cadeautje klaargezet in de winkel van Klompenmakerij Traas. Dat is op te halen tussen 17 december en 4 januari. Uiteraard tijdens openingstijden, zie daarvoor: www.klompen.com/winkel.

Er is ook keuze! Het gaat om streekproducten, waarbij gekozen kan worden tussen lokaal bier en lokale sapjes. Bij beide cadeautjes zit een echte Luctor Heinkenszand-opener. Zie ook de foto boven dit artikel.

Wij danken Jaap Kramer van de klompenmakerij voor de medewerking aan deze actie. Om het voor de mensen van de klompenmakerij overzichtelijk te houden, verzoeken wij iedereen om voordat je het presentje ophaalt te laten weten welke van de twee je kiest. Doe dat het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 31 december. Je opgave graag mailen naar vrijwilligers@luctorheinkenszand.nl

We wensen jullie allen alvast prettige feestdagen toe!

Het bestuur van Luctor Heinkenszand.