Onder het motto “boeien, binden  en ’n biertje proeven” organiseerde de sponsorcommissie een bierproeverij voor de leden van de businessclub Luctor Heinkenszand. Naast sponsoren waren ook een aantal relaties van Luctor Heinkensand aanwezig.  Deze goed bezochte avond was op 12 april bij slijterij Bie de Bolle in Goes. Er zijn 9 verschillende speciaalbieren geproefd die door Sjoerd van de Bolle op een enthousiaste wijze werden geïntroduceerd.

Zoals verwacht liepen de meningen over de verschillende smaken uiteen, wat voor de één “een geweldig bier” was, bleek voor een ander toch wat mindere smaaksensaties te bevatten. Vooraf had Sjoerd ons hier al voor gewaarschuwd. Waar iedereen wel erg enthousiast over was, was de organisatie en locatie voor deze avond.

Naast “het biertje proeven” hebben we gezien dat er veel boeiende en bindende gesprekken zijn gevoerd. Die gingen naast voetbal, wielrennen en auto’s toch zeker ook de verschillende biersmaken. Ongetwijfeld zullen ook de zakelijke uitdagingen de revue zijn gepasseerd.

De sponsorcommissie kijkt terug op een erg geslaagde avond. We gaan  er zeker voor zorgen dat we de sponsoren in de nabije toekomst weer een mooi evenement kunnen aanbieden. Ook de sponsoren die om welke reden dan ook niet aanwezig konden zijn, nodigen we de volgende keer weer van harte uit.