Op vrijdag 1 september is de tweede editie van de Durpsrun Heinkenszand. Wandelaars, hardlopers, jong en oud iedereen is welkom. Inschrijven kan tot en met 31 augustus 2023 via inschrijven.nl. De start is om 19.00 uur bij tennisvereniging Tebo. Kosten voor deelname inclusief een consumptie zijn vanaf 12 jaar €5.- tot 12 jaar €2.50 en onder de 4 jaar gratis.

Tijdens de Durpsrun Heinkenszand loop of ren je langs en door locaties waar je anders niet zo snel komt. Het is een gezellige en sportieve manier om het dorp te (her)ontdekken. Je hoeft voor deze run geen fervent hardloper of wandelaar te zijn. Het evenement gaat niet om snelheid, maar om plezier maken en genieten. De route is ook toegankelijk voor rolstoelen.

De start vindt plaats bij Tennisvereniging Tebo en de finishlijn wordt getrokken bij voetbalvereniging Luctor-Heinkenszand. De deelnemers kunnen deze editie meedoen aan een route van ongeveer 5.5 km. We hebben voor deze editie een nieuw parcours uitgewerkt en we zijn zeer verheugd dat zoveel nieuwe locaties hun deuren openstellen voor onze deelnemers. Het wordt een bijzondere ontdekkingstocht voor iedereen! meldt de organisatie.

Ook meedoen? Inschrijven voor de Durpsrun Heinkenszand op vrijdag 1 september kan via inschrijven.nl.

Actuele informatie: de laatste informatie vind je op Facebook of Instagram van Durpsrun Heinkenszand.