Wij verzoeken bezoekers aan de wedstrijden van het eerste elftal van onze vereniging zich te laten registreren in verband met de coronamaatregelen. Dit kan via het formulier op deze pagina, bij voorkeur uiterlijk een dag van te voren. Hiermee is enerzijds zicht op het aantal te verwachte toeschouwers en anderzijds inzicht in wie er zijn geweest mocht een bron- en contactonderzoek door GGD Zeeland in het kader van COVID-19 noodzakelijk zijn. Let op: Na het invoeren staat op je scherm of de registratie succesvol is. Je ziet de tekst: “Formulier is verzonden. Bedankt.” Je krijgt ook nog een bevestigingsmail van je registratie.

Aangezien registratie voor bezoek aan een horecagelegenheid gewenst is en onze sportkantine ook onder die regeling valt, ondervangen wij hiermee die maatregel. Onze sportkantine met terras ligt aan het hoofdveld. Als extra maatregel zal bij drukte bij wedstrijden van het eerste elftal de sportkantine gelegen aan veld 2 ook geopend zijn. Dit om zoveel mogelijk spreiding te waarborgen.

Verder verzoeken wij bezoekers zich te houden aan de 1,5 meter en alleen plaats te nemen op de gemarkeerde sta- en zitplaatsen en uiteraard thuis te blijven bij klachten. Houd je aan het geldende protocol voor bezoekers aan ons sportpark.
Wanneer de geldende coronamaatregelen niet nageleefd worden zijn we genoodzaakt om eerder dan de geldende sluitingstijd de deuren te sluiten. We rekenen op jullie medewerking: gebruik je gezond boerenverstand.

Ben je jonger dan 18 jaar? Noteer dan je leeftijd tussen haakjes na je voor- en achternaam. Bijvoorbeeld: Jan Jansen (15 jaar).

Let op: ieder persoon moet zich afzonderlijk inschrijven. Twee personen in één inschrijving bemoeilijkt het tellen van het maximumaantal. Graag apart inschrijven.

Bezoekers aan de wedstrijd van het eerste elftal verzoeken wij via de hoofdingang het sportpark te betreden en minstens een kwartier van tevoren aanwezig te zijn.

Dank voor ieder zijn of haar medewerking.

 

De registratie is gesloten