Beste leden,

Het heeft even geduurd, maar de meeste trainingspakken en andere kleding die besteld zijn op de pasdag liggen klaar om uitgedeeld te worden. Hiervoor willen we komende zaterdag 28 november een uitgifte dag organiseren. Vanwege de coronarichtlijnen is het van belang dat iedereen zijn kleding komt ophalen op het in onderstaande Excel-sheet vermelde tijdstip.  De kleding kan worden afgehaald in de evenementen kantine aan de kant van de overkapping. Indien er meerdere kinderen van een gezin in verschillende teams spelen kan er een tijdstip van één van de kinderen uitgekozen worden om alles tegelijk af te halen.

Helaas is nog niet alles binnen en zijn er nog een aantal dingen niet helemaal goed gegaan waarvoor we nog in communicatie zijn met de leverancier. Het gaat daarbij onder andere om:

  • Tassen en rugtassen zijn onbedrukt geleverd deze zijn retour gestuurd om alsnog bedrukt te worden. Deze zulen er zaterdag nog niet bijzitten.
  • De promotie set bestaande uit 5(shirt, jas, korte broek, lange broek, sokken) is ook nog niet compleet hier zijn het shirt en jasje retour gestuurd om een logo op te laten zetten. De rest van de set kan wel afgehaald worden. Het shirt en de jas zullen opgehaald zodra het terug is van de drukker.

Indien je naam niet op het schema voorkomt maar je wel iets hebt besteld, neem dan svp contact op met Wouter vd Dries via mail kleding.materiaal.lhz@gmail.com, of tel nr. 06 27041799

Met vriendelijke groet,

Sponsor commissie Luctor Heinkenszand

Beheer kleding/materiaal Luctor Heinkenszand

Ophaallijst kleding november 2020