Baker Tilly is vanaf seizoen 2019/2020 sponsor en stimuleert haar medewerkers om in hun vrije tijd vrijwilligerswerk te doen.
Jaarlijks mag je een aanvraag doen voor een sponsorbijdrage voor de vereniging waar je vrijwilligerswerk doet.
Tanja Rouw-Kopmels is leider van MO13 en heeft namens Baker Tilly een prachtig reclamebord én de welbekende roze hoodies en polo’s geregeld.

Tanja, wil je iets meer over Baker Tilly en je rol binnen het bedrijf vertellen alsjeblieft?
Baker Tilly is een accountants- en belastingadvieskantoor met 13 vestigingen in Nederland en biedt een divers scala van diensten aan, voor met name de grotere MKB-familiebedrijven, de publieke sector en de zorg. In Goes werken we met ongeveer 65 medewerkers. Ik ben junior-manager en verantwoordelijk voor de afdeling “Be In Control”. Als afdeling verwerken wij administraties digitaal, bereiden BTW aangiften voor en voorzien de klant van tussentijdse cijfers. Ook staan wij paraat wanneer een cliënt handjes te kort heeft op zijn financiële administratie door bijvoorbeeld zwangerschapsverlof.

Hoe lang werk je al bij Baker Tilly en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
In 1998 ben ik gestart bij een voorganger van Baker Tilly. Tussendoor (2009-2018), heb ik een uitstapje gemaakt en was ik hoofd finance bij een particuliere zorginstelling. Ondertussen ben ik 2,5 jaar terug op het oude nest. De link met de club is voor mij heel duidelijk. Bij Baker Tilly ligt de nadruk op samenwerking en dat is bij de club ook een heel belangrijk. Samen met leden, bestuur, trainers, leiders en ouders van jeugdleden kun je nu en in de toekomst het verschil maken.

Waarom is werken bij Baker Tilly leuk? Wat bevalt je zo aan je job?
Baker Tilly stimuleert samenwerking op basis van competenties. Iedereen doet waar hij of zij goed in is op basis van zijn of haar expertise. Dat is zo fijn. Bij veel accountantskantoren word je in een rol geduwd en moet je jezelf maar aanpassen. Bij Baker Tilly is het juist andersom. Er wordt gekeken waar jij je het beste bij voelt.

Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
Luctor Heinkenszand is in huize Rouw niet weg te denken. We zijn allemaal bezeten van de voetbal en zonder voetbal zijn het vreemde weekenden. Luctor Heinkenszand is echt een sociale ontmoetingsplek waar je je vrienden ontmoet. Mijn team MO13 is daar een prachtig voorbeeld van, met meiden van allerlei verschillende scholen en dorpen. Ze leren elkaar kennen en er ontstaan hechte vriendschappen…Prachtig toch!

Wat verwacht je van sponsoring van Luctor Heinkenszand?
Met de sponsoring van Luctor Heinkenszand hoopt Baker Tilly een steentje bij te dragen aan het plezier van de jeugd van Heinkenszand en omstreken om lekker te kunnen voetballen.

Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
Mocht je na dit lezen interesse krijgen of te werken met of bij Baker Tilly, neem dan even contact op! Je kunt informatie vinden op www.werkenbijbakertilly.nl en www.bakertilly.nl of trek mij even aan mijn jasje via e-mail: t.kopmels@bakertilly.nl!