Al vele jaren organiseert een team vrijwilligers onder leiding van Theo de Ridder het schoolvoetbal op De Bevelanden. De voorronden vinden plaats met medewerking van voetbalvereniging Luctor Heinkenszand op haar accommodatie in Heinkenszand.
Theo de Ridder: “de voorronden schoolvoetbal op de Bevelanden vormen de opmaat voor de landelijke finale schoolvoetbal.  De winnaars in de diverse categorieën plaatsen zich voor de regiofinale, waarna de districtsfinale het tussenstation is voor een plek in de landelijke finale te Zeist.
In de afgelopen jaren hebben scholen uit onder andere ’s-Heerenhoek en  Heinkenszand zich mogen meten met de beste scholen uit Nederland”.
Vanwege het intrekken van met name financiële steun door de KNVB dreigden zo’n 1.000 jongens en meisjes de kans op deelname aan de landelijke finale schoolvoetbal in Zeist te moeten missen.
Marc de Ridder, winkelmanager van de Agrimarkt in Goes, vond dat dit niet kon gebeuren en besloot het evenement in de komende jaren financieel te ondersteunen.
Marc de Ridder: “Agrimarkt benadrukt met de sponsoring van dit evenement het belang van sport en bewegen bij jonge kinderen. Wij zijn blij dat we op deze manier een steentje bij kunnen dragen.”