Afgelopen weekend werd bekend dat Wouter Duvekot vanaf komend seizoen bij onze club Luctor Heinkenszand komt voetballen. In onderstaand bericht stelt Wouter zichzelf aan jullie voor.

Blij en trots dat ik met ingang van het nieuwe seizoen bij Luctor Heinkenszand kan gaan voetballen. Zowel de club, de trainer als de visie en missie van beide spraken mij al langer aan. Fijn dus dat ik nu de overstap kan maken. Heb er enorm veel zin.

Ik ben Wouter Duvekot, 24 jaar en woonachtig in ‘s Gravenpolder. Ik heb 3 jaar bij Kloetinge en 3 jaar bij Terneuzens boys gespeeld.  Ik heb ervaring opgedaan op 2e klas- tot aan hoofdklasse niveau. Ik ben een erg fanatieke speler met veel snelheid en kracht. Ik ben zowel links- als rechtsbenig en ben op m’n best in de spits of op de flanken. 

In 2018 ben ik als student Social Work (HZ) mijn eigen bedrijf gestart: Duvefit – hulpverlening en sport begeleiding. Hiermee richt ik me voornamelijk op psychomotorische hulpverlening aan mensen met een beperking. Denk hierbij aan mensen met psychische of lichamelijke klachten. Daarnaast bied ik ook programma’s aan voor probleemjongeren. Ik werk aan het herwinnen van zelfvertrouwen en zet hiervoor sport in als middel. Waar mogelijk breng ik mensen via small group training terug in de maatschappij. Zo wordt sport de verbindende factor bij zelfstandigheidsbevordering. In 2019 ben ik afgestudeerd en ben ik behalve bewegingsagoog nu ook Social Worker met SKJ-registratie. 

Daarnaast bied ik als personal trainer een sport specifiek aanbod. Link naar filmpje zomertrainingen Duvefit.

Ik verzorg groepslessen voor mensen die fitter, sterker, sneller of gespierder willen worden. Verder bieden we boks training (Duveboks) en een speciaal vrouwenprogramma (Booty camp). Sinds eind 2019 heb ik in Goes mijn eigen ruimte van 110 m², met kunstgras (de Koploper, Stationsplein 21, 4461HP te Goes)

Vrijdag 6 maart, 16.00 uur zal wethouder Derk Alssema de officiële opening verrichten (inloop 15.00 uur, duurt tot 20.00 uur). Ook op zaterdag 7 maart (10.00 uur – 13.00 uur) bent u ven harte welkom om eens met het Duvefit-concept kennis te maken. (www.duvefit.nl  facebook/instagram: @duvefit)