Sponsor van de week: Aannemersbedrijf Van der Poel
Ruud Vermaas is met Aannemersbedrijf Van der Poel recent sponsor geworden van onze club

1. Kun je eens iets vertellen over Van der Poel en wat jullie zoal doen?
Aannemersbedrijf Van der Poel is onderdeel van VolkerWessels en gevestigd in Terneuzen. Wij zijn een ontwikkelende bouwer en richten ons op nieuwbouw projecten in heel Zeeland. Onze project variëren van appartementen, (sociale) woningbouw, recreatie en zorg. Je zou ons bijvoorbeeld kunnen kennen van nieuwbouw woningen voor Beveland Wonen in verschillende dorpen in Zuid-Beveland of van de Albert Heijn en het Gasthuis in Goes.

2. Hoe lang bestaat Van der Poel en wat is de link met Luctor Heinkenszand?
In 2022 hebben we ons 100-jarig bestaan gevierd. Ondanks dat we in Zeeuws Vlaanderen zijn gevestigd hebben we zeker een relatie met Heinkenszand. Onze directeur Marco de Raad en ikzelf hebben allebei kinderen die in de jeugd voetballen en staan hierdoor regelmatig langs de lijn. We vonden dat het tijd werd om zichtbaar ons steentje bij te dragen aan de vereniging.

3. Hoe kijk je tegen Luctor Heinkenszand als vereniging aan?
Zelf voetbal ik al mijn hele leven op het dorp. Begonnen bij sv Heinkenszand en inmiddels al 5 jaar bij Luctor Heinkenszand. Voor het niveau van de vereniging en de jeugdafdeling is de fusie een goede zet geweest. Ook de aantrekkingskracht voor leden en sponsoren is hierdoor vergroot.

4. Wat wordt de stand vanmiddag tegen Zaamslag?
Een goede start van de competitie is goud waard, dus ik verwacht een 3-1 overwinning.

5. Wil je tenslotte verder nog iets kwijt?
Via deze weg willen we het eerste elftal veel succes wensen in de competitie. Uiteraard ook voor alle overige teams een sportief seizoen gewenst!
Wil je meer informatie of weten wat Van der Poel allemaal doet of voor je kan betekenen, ga dan naar onze website www.vanderpoelterneuzen.nl

De wedstrijdballen worden gesponsord door Ko en Marco van Maldegem en Schildersbedrijf Van der Linde