Afgelopen donderdagavond is tijdens een vergadering van de gemeenteraad de kadernota van onze gemeente voor de komende jaren besproken. In de kadernota staat waaraan de gemeente de komende tijd geld wil uitgeven. Onderdeel ervan is de realisatie van een kunstgrasveld op onze accommodatie in 2020, ter vervanging van het oudste trainingsveld.

Ondanks de uitdagingen waar de gemeente de komende jaren voor staat, is er breed draagvlak bij zowel college als gemeenteraad voor de komst van een kunstgrasveld. Daar zijn wij enorm blij mee.De afgelopen weken en maanden hebben wij met ambtenaren, college en gemeenteraad veel gepraat over onze toekomstvisie en ons beleid. Daarvoor was veel belangstelling, en we hebben veel feedback gekregen. Dat waarderen we enorm. Zonder uitzondering was iedereen erg geïnteresseerd. Het sterkt ons om door te gaan op de ingeslagen weg. Een weg waarop een kunstgrasveld een mooie vervolgstap is in de brede groei van onze vereniging, maar zeker ook kansen biedt om nog meer te gaan samenwerken met partijen in onze omgeving. Uiteraard is het belangrijkste wel dat een kunstgrasveld ons direct helpt om de krapte op te lossen die we nu zowel doordeweeks als op zaterdag regelmatig ervaren.

Nogmaals dank aan de gemeente voor de steun en het vertrouwen.

Wij willen meteen van de gelegenheid gebruik maken om te melden dat ons nieuwe hoofdveld inmiddels nagenoeg volledig is ingericht. We verhuizen ons hoofdveld voor het nieuwe seizoen immers naar het veld direct aan de hoofdingang van het sportpark. Ook onze aanstaande voetbalkantine wordt momenteel behoorlijk onder handen genomen. Veel dank en waardering voor de vele vrijwilligers die onder soms tropische omstandigheden zich ook buiten het seizoen inzetten, zodat iedereen vanaf eind augustus weer met veel plezier kan sporten.

Namens het bestuur van Luctor Heinkenszand,
Marco Utermark