Beste Luctor Heinkenszand leden,

Zoals jullie vanuit het verleden al gewend zijn, houden we jaarlijks een grote verloting.
Dit jaar hebben we ervoor gekozen om mee te doen aan de Grote Clubactie.

Het doel is om zoveel mogelijk geld voor de club op te halen.
Zoals altijd zal een gedeelte hiervan besteed worden voor de aanschaf van nieuwe materialen, maar dit jaar willen we speciaal geld ophalen voor het huren of de aanschaf van een SOCCERBOARDING!

Komend jaar willen we graag een soccertoernooi organiseren en daar zouden we deze goed bij kunnen gebruiken. Ook om eens op een andere manier te trainen of bij een leuke voetbalmiddag  is deze geschikt.

We willen jullie dan ook allemaal vragen om je beste (verkoop)beentje voor te zetten en zoveel mogelijk loten te verkopen. Een lot kost € 3,-. Hiervan is € 2,40 voor onze club!!!

De verkoop van de loten start op 15 september. We hopen dat jullie meteen die dag van start gaan om je loten te verkopen.

Hoe werkt het? Ieder spelend lid krijgt een boekje met loten. Je kunt aan familie, vrienden, buren, juffen, meesters, collega’s etc vragen om 1 of meer loten te kopen. Zij vullen het bonnetje in het boekje in en later wordt van hun rekening het bedrag afgeschreven. Je hoeft dus niet met geld over straat!
Op 1 bonnetje kunnen bijvoorbeeld ook 2 of meer loten verkocht worden.

De boekjes lever je later weer in bij de club. Waar en wanneer hoor je te zijner tijd.

Voor zowel jeugd- als seniorenleden geldt dat we verwachten dat ieder minimaal 5 lootjes verkoopt. Wij zijn van mening dat dit voor iedereen te doen is. Daarmee kunnen we in ieder geval al nieuw materiaal aanschaffen.

Uiteraard zijn er voor de verkopers ook mooie prijzen te verdienen.
Het team dat de meest lootjes verkoopt mag kiezen uit 2 verschillende (extra) teamuitjes!
En ‘de-allerbeste- Luctor- Heinkenszand-grote-clubactie-lotenverkoper’ mag kiezen uit 2 mooie prijzen. Op dit moment zijn dat; een tenue van een club naar keuze of een JBL-box!

Dan is er nog een extra reden om veel loten te verkopen!
Voor ieder verkocht lot krijg je een punt.
Na afloop van de actie kun je met de verdiende punten verschillende leuke Luctor Heinkenszand producten krijgen. Ook hierover later meer…..

We hopen dat dit jullie motiveert om zoveel mogelijk loten te verkopen!!

De opbrengst van de grote clubactie zullen we bekend maken tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Veel succes!!!