Zaterdag 20 november a.s. gaan we weer een Eredivisiewedstrijd bezoeken met de Luctor Heinkenszand jeugdafdeling en wel Sparta Rotterdam – FC Twente op het Kasteel, het prachtige stadion van Sparta!  Hieronder de belangrijkste informatie:

  • voor wie: jeugdleden Luctor Heinkenszand (per jeugdlid mag één ouder, grootouder mee)
  • wanneer: zaterdag 20 november
  • hoe laat vertrekken we: de bussen vertrekken om 16:30 uur vanaf de parkeerplaatsen bij de Stenge
  • hoe laat begint de wedstrijd: om 18: 45 uur
  • hoe laat zijn we terug in Heinkenszand:  we verwachten rond 22:30 uur weer terug te zijn
  • wat kost dat: de prijs voor een ticket inclusief busreis is € 20,- per persoon, ongeacht je leeftijd

Wil je mee naar deze wedstrijd? Geef je dan snel op via de inschrijfformulieren die je via je leider en of trainer ontvangt.  Je kunt je inschrijfformulier + geld bij je leider/trainer inleveren tot zaterdag 16 oktober, daarna wordt het benodigd aantal kaarten besteld bij Sparta en kun je je niet meer aanmelden. Graag je speciale aandacht voor de toegang tot het stadion, hiervoor is benodigd:

  1. een geldig legitimatiebewijs
  2. een QR-code in de Corona Check-app op je telefoon die aantoont dat je volledig gevaccineerd bent of in de laatste 180 dagen corona hebt gehad en bent hersteld

Als je niet volledig gevaccineerd bent dien je minder dan 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een negatieve test te ondergaan. Voor supporters onder de 13 jaar is het niet nodig om een Corona Check uit te voeren. Binnen het stadion ben je niet verplicht afstand te bewaren en zijn mondkapjes niet verplicht.
Zie voor meer informatie: https://www.sparta-rotterdam.nl/bezoekthuiswedstrijd