Informatie, documenten en media

Op deze pagina vind je het nieuwsoverzicht van voetbalvereniging Luctor Heinkenszand.

Sponsor van de Week: Orde op Zaken

Ooit voetbalden ze voor onze club, nu zijn ze met administratiebureau Orde op Zaken sponsor van Luctor Heinkenszand. Adri Melio en David Koeman vertellen waarom.

Lees meer

MZVC 2- Luctor Heinkenszand 4

Omdat vorige week de thuiswedstrijd tegen ST Oostkapelle/Domburg 4 niet doorging, wegens het opnemen van een baaldag van de tegenstander, mochten we vandaag wederom uit spelen. Een 13.00 uur wedstrijd…wat weer voor de nodige personeelsproblemen zorgde voor het...

Lees meer

Persbericht

Na twee seizoenen neemt Serge Beulens aan het eind van het seizoen afscheid als trainer van Luctor Heinkenszand.

Lees meer

Clubheld van het jaar verkiezing

Patrick Kaat is door Luctor Heinkenszand voorgedragen als voor de clubheld van het jaar verkiezing. Stem allemaal op Patrick via de link in het bericht!

Lees meer

Nieuwe reclameborden

We hebben afgelopen weekend weer een aantal nieuwe en vernieuwde reclameborden opgehangen langs ons hoofdveld. Zo wordt het steeds mooier op ons sportpark.

Lees meer

We doneren een sporthek

Luctor Heinkenszand doet mee aan de actie “Doneer je sporthek” om Juvent te helpen met de campagne “Supergewone mensen gezocht”.

Lees meer

Sponsor van de Week: HemCell

Eigenlijk, zegt Nico Osse eerlijk, heeft hij ‘helemaal niks’ met voetbal. Maar omdat zoon Ruben bij onze club voetbalt, is Nico toch sponsor van Luctor Heinkenszand. Zijn bedrijf HemCell is deze week Sponsor van de Week.

Lees meer

Mosselavond 2018

De mosselavond van 2018 is op zaterdag 10 november. Geef je voor 1 november op bij je elftalleider of bij Thijs van Damme. Zie voor informatie dit bericht.

Lees meer

Teamfoto’s en pupil van de week

De teamfoto van het eerste staat online en de pupil van deze week had geluk, want mocht ook mee op een teamfoto van het eerste! Alle teamfoto’s zijn beschikbaar in een Google album.

Lees meer

Sponsor van de Week: MOOOI

Sponsor van de Week voor de wedstrijd Luctor Heinkenszand – Walcheren is ‘MOOOI makers en kappers’. Eigenaresse Amanda Plasschaert voorspelt 2-0 winst.

Lees meer

Teamfoto’s online

De teamfotodagen op 6 en 13 oktober waren geslaagd, heel veel teams zijn op de foto gegaan! In alle vroegte stonden er al meteen vijf teams te trappelen om op de foto te kunnen. Iedereen kwam met zijn beste humeur aan op het voetbalveld.  Alle gemaakte foto's staan op...

Lees meer

Teamfotodag 2!

Zaterdag 13 oktober is de tweede teamfotodag! De fotografen zijn van 08:00 tot 14:00 uur aanwezig om de teams op de foto te zetten.

Lees meer

Teamfotodag 1 succesvol

Vandaag maakten we de eerste serie teamfoto’s en daar hadden we prachtig weer bij. Lees gauw verder om de teamfoto van jouw team te zien!

Lees meer

Walking Football Meeting

Op vrijdag 19 oktober wordt de Walking Football Meeting gehouden bij vv De Meeuwen te Zoutelande. De Meeuwen, LuctorHeinkenszand, DVO’60 en FC De Westhoek

Lees meer

Wandelgroep Luctor Heinkenszand

Wandelgroep Luctor Heinkenszand wandelt elke donderdagavond om 19.00 uur een ronde van 5-6 kilometer in en rond Heinkenszand. Iedereen mag meedoen, aanmelden is niet nodig.

Lees meer

Contributie-inning 2018/2019

In dit bericht vind je informatie over het innen van de contributie voor het seizoen 2018/2019. Daarnaast zijn ook de te betalen bedragen opgenomen.

Lees meer

Aankondiging Grote Clubactie

Vanaf 15 september mogen de leden van Luctor Heinkenszand beginnen met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie, lees er alles over in dit bericht.

Lees meer

Informatiegids 2018-2019

De informatiegids voor het seizoen 2018-2019 staat online. Hierin worden onder andere de selecties gepresenteerd, check hem op onze site.

Lees meer

Haal je trainersdiploma!

Haal je trainersdiploma’s via Luctor Heinkenszand! In september start de cursus KNVB Jeugd Voetbal Trainer Coach (JVTC).

Lees meer

Terugblik met….JO9-1

Terugblik van de jongens van JO9-1. Zij hebben een aantal vraagjes voor ons beantwoord. Dit is voorlopig de laatste terugblik op dit mooie eerste seizoen.

Lees meer

Terugblik met….JO8-1

Terugblik van de jongens van JO8-1. Zij hebben een aantal vraagjes voor ons beantwoord. Komende dagen volgen er nog meer terugblikken op dit seizoen!

Lees meer

De terugblik….met MO17

Terugblik van de dames van MO17. Zij hebben een aantal vraagjes voor ons beantwoord. Komende dagen volgen er nog meer terugblikken op dit seizoen!

Lees meer

De terugblik….met JO9-2

Terugblik van de jongens van JO9-2. Zij hebben een aantal vraagjes voor ons beantwoord. Komende dagen volgen er nog meer terugblikken op dit seizoen!

Lees meer

De terugblik… met MO13-1

De eerste terugblik is die van de meiden van MO13-1. Zij hebben een aantal vraagjes voor ons beantwoord. Komende dagen volgen er nog meer terugblikken op dit seizoen!

Lees meer

Het boek van Zondag 2 gaat definitief dicht…

Een weerzinwekkende dag, 26 mei 2018. De dag die in de boeken gaat als grootste nederlaag in de naoorlogse geschiedenis van het Nederlandse voetbal; Luctor Heinkenszand Zondag 2 bestaat niet meer. Lees het allerlaatste wedstrijdverslag van dit beruchte team en laat een reactie achter om de spelers vaarwel te wensen!

Lees meer

Uitnodiging bekerfinale JO17-1

JO17-1 speelt aanstaande zaterdag 2 juni de bekerfinale in de 2e klasse. Deze wordt gespeeld op het Sportpark Cleijn Moercken te Yerseke. De tegenstander is Prinsenland JO17-1 uit Dinteloord. De wedstrijd start om 11:00 uur. Iedereen is natuurlijk welkom om onze mannen aan te moedigen!

Lees meer

Uitnodiging kampioenswedstrijd JO11-1

Zaterdag 2 juni kan onze JO11-1 in een thuiswedstrijd kampioen worden van de Hoofdklasse. Op dit moment staan ze gezamenlijk 1e met exact hetzelfde aantal punten en doelsaldo als MOC JO11-1. Het is in deze klasse dus zeer spannend. Kom onze jongens aanmoedigen!

Lees meer

Vrijwilliger: Suzan van ‘t Westeinde

De maand mei staat in het teken van vrijwilligers die zich inzetten voor Luctor Heinkenszand. Een gezicht dat veel mensen zullen herkennen: Suzan van ’t Westeinde is leider van de JO15-1. Verder zorgt ze ervoor dat de kantine schoon blijft en draait ze wasjes voor het team en regelt was- en rijbeurten.

Lees meer

Uitnodiging MO13-1 Kampioenswedstrijd

Aanstaande woensdag 30 mei kunnen onze meiden van MO13-1 ongeslagen kampioen worden in de 2e klasse. Ze spelen thuis om 19.00 uur tegen MOC’17 MO13-2. Iedereen is welkom om deze wedstrijd te bezoeken om onze meiden aan te moedigen.

Lees meer

Vrijwilliger: Sjaak Bakker

De maand mei staat in het teken van vrijwilligers die zich inzetten voor Luctor Heinkenszand. Sjaak Bakker staat de hele zaterdag op en aan de velden. En dat al bijna veertig jaar, want zo lang is hij zelf al lid van de club!

Lees meer

VV Clinge 2 – Luctor Heinkenszand 4

Met nog 2 finales te gaan, vandaag de lastige uitwedstrijd voor de boeg tegen VV Clinge 2. Thuis werd er nog met 6-1 gewonnen, maar dit was erg geflatteerd. Mits compleet een zeer lastige tegenstander, waar zelfs thuis alleen Patrijzen de punten wist te stelen en verder alles werd gewonnen in eigen huis.

Lees meer