Informatie, documenten en media

Op deze pagina vind je het nieuwsoverzicht van voetbalvereniging Luctor Heinkenszand.

G-voetbal bij Luctor Heinkenszand: waarom?

Het is zo langzamerhand wel bekend: Luctor Heinkenszand wil graag aan de slag met G-voetbal. Zaterdag 25 mei houden we een clinic, en in de toekomst beginnen we mogelijk met een echt team. De initiatiefnemers leggen uit waarom. 

Lees meer

Luctor Heinkenszand 4- VCK 3

Luctor Heinkenszand 4- VCK 3 Met de bekerwinst nog in de benen mocht LH4 vandaag alweer aantreden tegen VCK 3. Nog geen 48 uur rust tussen de wedstrijd van donderdag en deze wedstrijd, maar waar een ploeg uit de hoofdstad wel hulp krijgt van de KNVB voor uitstel,...

Lees meer

Luctor Heinkenszand 4- De Noormannen 2

Luctor Heinkenszand 4- De Noormannen 2   Waar afgelopen weekend spelers nog rust kregen in de competitiestrijd tegen FC Dauwendaele 3, stond deze donderdagavond de halve finale op het programma tegen De Noormannen 2. Na de thriller tegen MZVC 2, was het 4e nog...

Lees meer

Halve finale bekerwedstrijd 6e

Na de winst in de kwart finale op Groede 2 speelt het 6e donderdagavond thuis tegen Nieuw Borgvliet 2 voor de halve finale van de beker! De wedstrijd begint om 20:00 uur. 

Lees meer

LUCTOR HEINKENSZAND BEDANKT!

Een bedankje van Jannie de Pundert namens de St. Heinkenszandse KiKa-KWF Walk & Run. Er kan ruim 3600 euro naar het KWF worden overgemaakt.

Lees meer

Cursus reanimatie

Luctor Heinkenszand organiseert in samenwerking met EHBO vereniging Nisse een Basiscursus Reanimatie AED en een herhalingscursus Reanimatie AED.

Lees meer

Paasprijzen

De winnaars van de Paas kleurwedstrijd en het eieren raden zijn bekend! De prijzen worden binnenkort uitgereikt aan de gelukkige winnaars.

Lees meer

TEBO Zomerchallenge

In samenwerking met tennisvereniging TEBO geven we onze leden de mogelijkheid om in de zomer te tennissen en fit aan het nieuwe voetbalseizoen te beginnen.

Lees meer

Bedrijventoernooi 2019 is VOL

Het bedrijventoernooi van Luctor Heinkenszand heeft het maximum aantal deelnemende ploegen bereikt en zit vol. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Lees meer

Paashaas kleuren en eieren raden

Nog even en het is weer Pasen. We organiseren weer iets voor jong en oud. Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd en iedereen mag eieren raden. Doe jij ook mee?

Lees meer

MZVC 2 -Luctor Heinkenszand 4 (kwartfinale beker)

MZVC 2 -Luctor Heinkenszand 4 Waar de bekercampagne in het begin van het seizoen nog begon met de woorden van coach Sjaak: “Het zijn maar oefenpotjes”, stond het 4e nu ineens op een dinsdagavond in Middelburg om te bepalen wie er door mocht naar de halve finale in...

Lees meer

Sponsor van de week: JLD Autoservice

Een bedrijf uit Goes dat een voetbalclub uit Heinkenszand sponsort – daar zijn we natuurlijk extra blij mee! Eigenaar Kees Boot van JLD Autoservice vertelt hoe dat zo komt.

Lees meer

Willem II – Fortuna Sittard

Op zaterdag 30 maart gaan we met twee volle dubbeldeks bussen Luctor Heinkenszand leden de wedstrijd Willem II – Fortuna Sittard bezoeken! In dit bericht informatie voor de deelnemende jeugdleden en ouders.

Lees meer

Sponsor van de Week: Orde op Zaken

Ooit voetbalden ze voor onze club, nu zijn ze met administratiebureau Orde op Zaken sponsor van Luctor Heinkenszand. Adri Melio en David Koeman vertellen waarom.

Lees meer

MZVC 2- Luctor Heinkenszand 4

Omdat vorige week de thuiswedstrijd tegen ST Oostkapelle/Domburg 4 niet doorging, wegens het opnemen van een baaldag van de tegenstander, mochten we vandaag wederom uit spelen. Een 13.00 uur wedstrijd…wat weer voor de nodige personeelsproblemen zorgde voor het...

Lees meer

Persbericht

Na twee seizoenen neemt Serge Beulens aan het eind van het seizoen afscheid als trainer van Luctor Heinkenszand.

Lees meer

Clubheld van het jaar verkiezing

Patrick Kaat is door Luctor Heinkenszand voorgedragen als voor de clubheld van het jaar verkiezing. Stem allemaal op Patrick via de link in het bericht!

Lees meer

Nieuwe reclameborden

We hebben afgelopen weekend weer een aantal nieuwe en vernieuwde reclameborden opgehangen langs ons hoofdveld. Zo wordt het steeds mooier op ons sportpark.

Lees meer

We doneren een sporthek

Luctor Heinkenszand doet mee aan de actie “Doneer je sporthek” om Juvent te helpen met de campagne “Supergewone mensen gezocht”.

Lees meer

Sponsor van de Week: HemCell

Eigenlijk, zegt Nico Osse eerlijk, heeft hij ‘helemaal niks’ met voetbal. Maar omdat zoon Ruben bij onze club voetbalt, is Nico toch sponsor van Luctor Heinkenszand. Zijn bedrijf HemCell is deze week Sponsor van de Week.

Lees meer

Mosselavond 2018

De mosselavond van 2018 is op zaterdag 10 november. Geef je voor 1 november op bij je elftalleider of bij Thijs van Damme. Zie voor informatie dit bericht.

Lees meer

Teamfoto’s en pupil van de week

De teamfoto van het eerste staat online en de pupil van deze week had geluk, want mocht ook mee op een teamfoto van het eerste! Alle teamfoto’s zijn beschikbaar in een Google album.

Lees meer

Sponsor van de Week: MOOOI

Sponsor van de Week voor de wedstrijd Luctor Heinkenszand – Walcheren is ‘MOOOI makers en kappers’. Eigenaresse Amanda Plasschaert voorspelt 2-0 winst.

Lees meer

Teamfoto’s online

De teamfotodagen op 6 en 13 oktober waren geslaagd, heel veel teams zijn op de foto gegaan! In alle vroegte stonden er al meteen vijf teams te trappelen om op de foto te kunnen. Iedereen kwam met zijn beste humeur aan op het voetbalveld.  Alle gemaakte foto's staan op...

Lees meer

Teamfotodag 2!

Zaterdag 13 oktober is de tweede teamfotodag! De fotografen zijn van 08:00 tot 14:00 uur aanwezig om de teams op de foto te zetten.

Lees meer

Teamfotodag 1 succesvol

Vandaag maakten we de eerste serie teamfoto’s en daar hadden we prachtig weer bij. Lees gauw verder om de teamfoto van jouw team te zien!

Lees meer

Walking Football Meeting

Op vrijdag 19 oktober wordt de Walking Football Meeting gehouden bij vv De Meeuwen te Zoutelande. De Meeuwen, LuctorHeinkenszand, DVO’60 en FC De Westhoek

Lees meer