Beste Clubgenoten,
De leukste week voor officials in de sport begint aanstaande zaterdag. Van 6 tot en met 14 oktober is het de “Week van de scheidsrechter”.
Al een paar jaar vindt deze actie plaats en het bestuur van Luctor Heinkenszand ondersteund deze week waarin het de bedoeling is dat clubs hun scheidsrechters in het zonnetje zetten van harte.

Als scheidsrechter is het goed niet op te vallen, juist dan heb je een prima wedstrijd gefloten. Dit staat haaks op hoe je als speler een wedstrijd in gaat.
Deze doet het goed door juist de aandacht te trekken door bijvoorbeeld te scoren, een mooie redding te maken of juist fantastisch samen te spelen.
Maar geen mooie acties zonder die onopvallende, niet te verwarren met onbelangrijke, scheidsrechters.
De persoon die geen aandacht wil tijdens een wedstrijd, maar het wel verdient voor en na een wedstrijd.

Ook bij Luctor Heinkenszand willen wij onze scheidsrechters die verdiende aandacht geven.
Wij roepen dan ook ieder team op om een gebaar te maken en hun waardering voor het werk van de scheidsrechters te laten zien.

Om de actie ook in beeld te brengen dagen wij jullie uit om een leuke selfie met een scheidsrechter te maken en deze te delen op de facebookpagina van Luctor Heinkenszand.

Namens alle Luctor Heinkenszand leden danken wij onze scheidsrechters voor alle inzet en hopen we dat zij een hele mooie week hebben!

Bedankt!

Bestuur Luctor Heinkenszand