Gisteren is bekend geworden dat een inwoner uit Heinkenszand besmet is met het coronavirus. Zij was afgelopen zaterdag ook op onze club net als vele anderen. We zijn blij om te horen dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. We merken dat mensen met vragen zitten en dat bij sommigen onrust is ontstaan. 

Wij hebben samen met Gemeente Borsele overleg gehad met GGD Zeeland. Zij hebben ons uitgelegd dat de kans erg klein is dat andere leden, vrijwilligers, bezoekers of andere betrokkenen besmet zijn geraakt. In bijgevoegde brief van de GGD lees je hier meer over. Ons protocol dat al van toepassing was, wordt dan ook niet aangepast.

Dat betekent ook dat de kantine donderdagavond gewoon open is en dat de quiz van vrijdagavond doorgaat. Ook de wedstrijden van zaterdag gaan gewoon door. Zodra hier iets in verandert, laten we dit uiteraard zo snel mogelijk weten. Wel doen we nogmaals een beroep op onze leden en bezoekers om het protocol in acht te nemen en alert te zijn op de symptomen van het coronavirus.

Heb je vragen over clubzaken? Neem dan contact met ons op. Heb je vragen over het coronavirus, dan verwijzen we je naar de GGD. 

Marco Utermark (voorzitter)
utermark@zeelandnet.nl / 06-46348279

Marco Goovers (vice-voorzitter)
mplgoovers@gmail.com / 06-21686383

 

Informatiebrieven

Informatiebrief coronavirus GGD

 

Statement Luctor Heinkenszand briefpapier