meer dan voetbal

 

 

 

 

 

Al sinds de oprichting is Luctor Heinkenszand meer dan alleen voetbal. We zijn een verbindende factor in het dorp en staan open voor nieuwe initiatieven buitenom het voetbal. Op deze pagina maak je kennis met deze mooie initiatieven!

Heb je interesse om ergens bij aan te sluiten? Neem gerust contact op met de betreffende contactpersoon.

Wandelclub Luctor Heinkenszand

Wandelgroep

Elke donderdagavond om 19.00 uur start de wandelgroep vanaf het sportcomplex. Ze lopen iedere week een andere route van ongeveer 5 kilometer in verschillende tempo’s. Daarna is er uiteraard gelegenheid om bij te praten met een kleine verfrissing in de sportkantine.

Heb je interesse om mee te lopen? Meld je aan bij Thijs van Damme:

06-51001206
thijscora@zeelandnet.nl

Klusteam

Iedere maandagmorgen zorgt een enthousiast en betrokken team van gepensioneerden ervoor dat ons sportpark er tiptop uitziet. Ze plegen onderhoud, voeren klussen uit en ruimen op. En tijdens de welverdiende pauze praten ze, met een Zeeuwse bolus in de ene en een bak koffie in de andere hand, na over de wedstrijden van afgelopen zaterdag en over wat ze verder bezig houdt.

Heb je interesse om je aan te sluiten bij het klusteam? Meld je aan bij Marco Goovers.

06-21686383
accommodatie@luctorheinkenszand.nl

Dartteam

Voetjebal

Voetjebal is een voetbal speelconcept, speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar. Kleuters en peuters maken tijdens de Voetjebal-lessen voor het eerst op een gestructureerde manier (samen met een ouder) kennis met een bal, waarbij de nadruk ligt op spel en plezier. Een Voetjebal les duurt 45 minuten en wordt op zaterdag gegeven in sporthal de Stenge.

Heb je interesse om mee te doen met Voetjebal? Neem dan contact op met Corné Haverhals:

06-13894849
cornehaverhals@hotmail.com

Bedrijventoernooi

Elk jaar – normaal gesproken op de vrijdag na Hemelvaartsdag – wordt het grootste bedrijvenvoetbaltoernooi van Zuidwest Nederland georganiseerd.  Dit is een fantastisch evenement waar door 42 bedrijventeams uit de regio op het scherpst van de snede gestreden wordt om de felbegeerde beker én eeuwige roem. Dit evenement wordt al meer dan 20 jaar georganiseerd door een grote groep vrijwilligers.

Heb je interesse om mee te helpen bij de organisatie? Meld je dan aan bij Thijs van Damme:

06-51001206
thijscora@zeelandnet.nl

Durpsrun

Jaarlijks organiseren Luctor Heinkenszand en TEBO de “Durpsrun”. Tijdens deze run kun je wandelen of hardlopen over een parkoers van ruim vier kilometer langs en door verschillende bedrijven en instellingen. Je komt op plaatsen waar je nog nooit geweest bent! Iedereen mag meedoen. Van het inschrijfgeld gaat een deel naar beide verenigingen en een deel naar een goed doel.

Wil je meer informatie over de “Durpsrun”? Neem contact op met Thijs van Damme.

06-51001206
thijscora@zeelandnet.nl

Tebo zomerchallenge

Iedere zomer organiseert Luctor Heinkenszand is samenwerking met TEBO de zomerchallenge. Dit is een zomerlidmaatschap om fit te blijven tijdens de zomerstop van de voetbal. Zo sta je fit weer aan de start van het nieuwe voetbalseizoen! TEBO biedt alle leden van Luctor Heinkenszand aan om in juni, juli en augustus voor slechts €30,- te komen tennissen.

Je kunt je bij TEBO opgeven door op de site www.tvtebo.nl. op de knop ‘lid worden’ te drukken en bij het gewenste lidmaatschap ‘zomerchallenge’ te kiezen.

Fiets toertocht

In het voorjaar van 2022 organiseerden we voor de eerste keer een toertocht voor iedereen die graag sportief bezig is en een mooie tocht wil fietsen. Zowel voor leden, niet-leden als sponsors van de club. Er is keuze uit twee uitgepijlde afstanden in de Zak van Zuid-Beveland: 40 of 80 KM. De eerste editie was een groot succes met ongeveer 170 deelnemers. Voor de tweede editie zoeken we nog wat vrijwilligers om het evenement te helpen organiseren. Na afloop gezellig napraten met een hapje en een drankje.

Heb je interesse om mee te helpen bij de organisatie?

06-51001206
thijscora@zeelandnet.nl