Lid worden van Luctor Heinkenszand?

Leuk dat je een kijkje neemt op de ‘lid worden pagina’ van Luctor Heinkenszand om je wellicht aan te melden als nieuw lid van onze vereniging!

Een mooie club met een actieve ouderbetrokkenheid

Luctor Heinkenszand is een vereniging waar iedereen welkom is, we bieden meer dan ‘alleen voetbal’ aan en geven je de mogelijkheid zowel recreatief als prestatief te voetballen

Verspreid over het voetbalseizoen bieden we veel extra activiteiten aan, denk hierbij aan het bezoeken van een Eredivisiewedstrijd met onze jeugdteams, een feestelijke mosselavond en het jaarlijkse bedrijventoernooi.

Kortom: wij zijn een mooie vereniging waar we met elkaar trots op zijn, een vereniging waar jij hopelijk ook lid van wordt!

Op proef meetrainen

Lijkt voetbal je leuk en zou je eens een paar keer mee willen trainen voor je besluit lid te worden? Dat kan! Wij geven je de mogelijkheid om 4 keer gratis mee te trainen. Op proef meetrainen is mogelijk voor kinderen vanaf 5 jaar.

Mocht je na het meetrainen lid worden van Luctor Heinkenszand, dan mag je ook competitie wedstrijden gaan spelen.

Je aanmelden om mee te trainen kan door dit formulier in te vullen. Na ontvangst van het formulier wordt er contact opgenomen om, op basis van de leeftijd, de trainingsdagen en – tijden door te geven.

Als je lid wil worden, vinden we het belangrijk om een aantal zaken vooraf met je af te spreken.

Luctor Heinkenszand is een vereniging die 100% door de inzet en hulp van vrijwilligers draaiende wordt gehouden. Lid worden van onze vereniging is dan ook niet vrijblijvend.

Zonder vrijwilligers -> geen Luctor Heinkenszand!

Als jij, je zoon of dochter lid wordt van onze vereniging verwachten wij van de ouders en/of verzorgers:

 • aandacht voor je zoon of dochter door bij wedstrijden aanwezig te zijn;
 • regelmatig te rijden naar uitwedstrijden met het team;
 • en te rouleren met het wassen van de wedstrijdtenues en te vlaggen bij wedstrijden (geen probleem als je met dat laatste geen ervaring hebt, we geven regelmatig cursussen ‘vlaggen voor ouders’.

Naast deze activiteiten, die wij vanzelfsprekend vinden bij Luctor Heinkenszand, verwachten we van onze leden dat zij zich voor een aantal uren per seizoen inzetten voor hun eigen vereniging:

 • vind je het leuk een team te trainen? Of te coachen?
 • heb je organisatietalent en wil je een evenement mee helpen organiseren?
 • hou je van gezelligheid en een praatje maken? In de kantine kunnen ze je hulp goed gebruiken!
 • ben je een kei met gereedschap en hou je van klussen?
 • heb je een EHBO diploma? Super, je zou kunnen helpen bij onze evenementen!

Je ziet het: op allerlei gebieden en voor allerhande activiteiten heeft jouw vereniging jouw inzet nodig!

Samenwerking met omliggende voetbalverenigingen

Voor onze meiden en dames teams werken we bij een aantal leeftijdscategorieën samen met voetbalverenigingen in de omgeving, zoals Apollo’69 uit ’s Gravenpolder en DwO’15 uit Driewegen en Ovezande.

Door een terugloop in jeugd in de gemeente Borsele en de ambitie om voor alle leeftijden meiden en damesvoetbal aan te kunnen blijven bieden, nu en in de toekomst, is samenwerken noodzakelijk.

Dit betekent dus dat het kan voorkomen dat je een deel van de trainingen en/of wedstrijden niet op Heinkenszand, maar bij de andere verenigingen speelt.

Contributiebedragen

De contributiebedragen voor het seizoen 2023-2024 zijn:

Senior-lid € 172,-
O-19 € 136,50
O-17 € 131,50
O-15 € 125,50
O-13 € 118,50
O-11 € 113,50
O-9 € 113,50
O-7 € 113,50
Old-Stars € 86,-
G-spelers € 96,50
Niet-spelend lid € 35,-

Vanaf seizoen 2023-2024 hebben jeugdleden elke drie seizoenen recht op een nieuw trainingspak en tas. Hiervoor is € 12,50 toegevoegd aan de contributie (dit is reeds in bovenstaande tabel verwerkt).
Bovenstaande bedragen zijn van toepassing op leden die lid worden tot en met september. Word je later in het seizoen lid? Dan gelden de volgende aangepaste tarieven:

 • Aanmelding lid oktober: 80% + €10
 • Aanmelding lid november: 70% + €10
 • Aanmelding lid december: 60% + €10
 • Aanmelding lid januari: 50% + €10
 • Aanmelding lid februari: 40% + €10
 • Aanmelding lid maart: 30% + €10
 • Aanmelding lid april: 20% + €10

Je aanmelden als lid van Luctor Heinkenszand

Lid worden is eenvoudig en zo geregeld! Vul het inschrijfformulier van Luctor Heinkenszand op de website van de KNVB in. Dat kan door te klikken op onderstaande banner.

Bij het inschrijven wordt je gevraagd je persoonsgegevens in te vullen, alsook hoe jij jouw vereniging gaat helpen om alles draaiende te houden.

Het uitgangspunt hierbij is dat je een activiteit selecteert. Mocht je om wat voor reden dan ook niet kunnen helpen, wil je dan aangeven waarom dit het geval is?

Na het afronden van je inschrijving worden je gegevens doorgestuurd naar onze secretaris en wordt je opgenomen in onze ledenadministratie. Na inschrijving ontvang je een informatiegids, met informatie over je vereniging om je snel wegwijs te maken.

Heb je na het lezen hiervan nog vragen? Mail dan gerust naar secretaris@luctorheinkenszand.nl

Lidmaatschap opzeggen of wijzigen?

Wil je stoppen met voetballen, naar een andere vereniging gaan, je lidmaatschap veranderen of ga je verhuizen?

Lees dit document met een uitleg over de te nemen stappen.

Klik en word lid!

Klik op deze banner om lid te worden van Luctor Heinkenszand. We sturen je door naar de KNVB-website