G-elftal

G-elftal

Staand van links naar rechts: Iris de Jonge, Sharon Wijnschenk, Carsten Adriaenssens, Wendy de Vos, Job Rijk, Karlijn van ’t Westeinde, Timo Polen, Koen de Schrijver, Robin Moeleker, Emiel Kloosterman, Jacco Rottier en Sam Nagtzaam.

Zittend van links naar rechts: Mariska van Zaltbommel, Sven Rijk, Sylvano Vervaet, Romy Vermeule, Milan Geschiere, Michelle de Groene, Mikai Courtin, Sem van Gessel en Monica Veenstra.

Op de foto ontbreken:  Jayden Krijger en John Ebert

Opgericht in 2019, trouwe teamleden, tientallen supporters, vier trainers, en vijf  begeleiders, dat is het G-team van VV Luctor-Heinkenszand. 

Weer of geen weer, eigenlijk zijn ze allemaal wekelijks van de partij. En een partij spelen dat willen ze maar al te graag: hét moment van de wekelijkse training. De trainers en begeleiders weten inmiddels hoe je het beste uit de spelers haalt. Sommige spelers bezitten inmiddels een goede techniek, andere spelers hebben voornamelijk plezier in het meedoen met de training. We laten diverse trainingselementen regelmatig terugkomen zodat iedereen er vertrouwd mee raakt. Maar we blijven ook zeker nieuwe onderdelen toevoegen, zodat iedereen uitgedaagd wordt. 

Ons G-team traint ieder week op zaterdag, om half tien. En daarnaast spelen we mee met toernooien of spelen we een ‘oefen’ wedstrijd tegen G-teams van andere verenigingen. Het team heeft een eigen Whatsappgroep waar ouders op de hoogte worden gebracht van bijvoorbeeld activiteiten, trainingen etc. 

Vragen? Stel ze aan Mariska van Zaltbommel, coördinator van het G-team
Tel: 06-39 89 23 03