Luctor Heinkenszand Bedrijventoernooi jubileum editie 2023, de Grootste, de Beste, de Mooiste van alle jaargangen.

Via deze weg willen wij alle vrijwilligers bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om het toernooi te maken tot wat het deze keer geworden is!

Het bar team van Arno dat er gezorgd heeft dat iedereen “voldoende” te drinken had. De ballenjongens/meiden en begeleiding die dit jaar met veel minder waren en in de hitte er toch voor gezorgd hebben dat het spel weinig oponthoud had. De scheidsrechters die er voor hebben gezorgd dat sportiviteit de boventoon heeft gevoerd. Onze maandagochtend ploeg die het zwaarste werk – het op en af bouwen van de tent – voor hun rekening hebben genomen. De jongens van het tweede en derde, die mee hebben geholpen om op vrijdag de tent in te richten. Onze elektro man(nen), die op het laatste moment het feest nog wisten te redden. De mannen die op zaterdag hebben geholpen om alles weer op te ruimen. De mannen van het wedstrijdsecretariaat, een top team, waarvan we hopen dat we ze over kunnen halen nog een jaar door te gaan. De mannen van het social media team, die voor de nodige aandacht op internet hebben gezorgd. De ontwerper die het er allemaal weer fantastisch heeft laten uitzien en natuurlijk de meiden en dames achter onze kassa’s. Jullie weten wie we bedoelen en we zijn superblij met jullie inzet!

Als we nog mensen vergeten zijn te benoemen, onze excuses,…..Onze dank is er niet minder om.
Een hele grote groep, die er voor een nog veel grotere groep voor hebben gezorgd dat het een onvergetelijke dag is geworden.

Hierdoor kijken wij als organisatie nu al enorm uit naar volgend jaar.
Namens de toernooi commissie,
Bedankt allemaal!

De teamfoto’s van het bedrijventoernooi op 16-6-2023 staan online in dit album: 16-06-23: Teamfoto’s Bedrijventoernooi 2023
Daarnaast zijn er nog enkele actiefoto’s gemaakt, te vinden in dit album: 16-06-23: Bedrijventoernooi 2023